ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το μεγάλο γούρι του Γιώργου Πομάσκι δούλεψε και πάλι

Ο Γιώργος Πομάσκι
Ο Γιώργος Πομάσκι ERT

Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι όταν ετοιμάζει τη βαλίτσα του για τους αγώνες, φροντίζει να μην ξεχάσει το μεγάλο γούρι του, το οποίο πήρε και στο Τόκιο.

Oδοντόκρεμα; Μέσα. Οδοντόβουρτσα; Κι αυτή μέσα. Το καπέλο; Σιγά μην το άφηνε εκτός βαλίτσας. Δεν είχε θέση στην Αθήνα, έπρεπε να μοχθήσει κι αυτό -όπως κάνει πάντα-, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γιώργος Πομάσκι έριξε όλα τα “όπλα” του στη μεγάλη μάχη για το Ολυμπιακό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου και το πρώτο της προπονητικής καριέρας του. Έχει ευρωπαϊκά, παγκόσμια, του έλειπε το πολυτιμότερο, αυτό με τη θεά Νίκη. Το πανηγύρισε με την ψυχή του κι αυτό. Πλέον κανείς στην οικογένεια του κορυφαίου προπονητή αλμάτων στην χώρα δεν θα εκπλαγεί αν τους πει “θα φυλάξω το γούρικο καπέλο μου σε τραπεζική θυρίδα”. Ως κόρη οφθαλμού το προσέχει έτσι κι αλλιώς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Γιώργος Πομάσκι δεν έβαλε το άσπρο καπέλο του στα προκριματικά του μήκους. Το κράτησε για το μεγάλο αγώνα, τον τελικό και δεν το έβγαλε ούτε λεπτό. Ο Μίλτος τα κατάφερε. Νίκησε και το καπέλο... απέδειξε ότι δικαίως έχει γίνει το απολύτως απαραίτητο αξεσουάρ του προπονητή στους μεγάλους αγώνες.

Ο Βασίλης Σίμος της Progame, μάνατζερ του Μίλτου Τεντόγλου με σχόλιό του στο Facebook αποθέωσε το άσπρο καπέλο του Πομάσκι. Το καπελάκι του κι έφυγαν για μετάλλιο.

Το μεγάλο γούρι του Γιώργου Πομάσκι δούλεψε και πάλι

Θυμηθείτε το τελευταίο άλμα που έδωσε το χρυσό στον Τεντόγλου:

* O Μίλτος Τεντόγλου είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ