ΣΤΙΒΟΣ

Τεντόγλου: "Ευχαριστώ τους χορηγούς και την κοπέλα μου, που μου σπάει τα νεύρα και ξεσπάω στους αγώνες"

Ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει δηλώσεις μετά από την εντυπωσιακή του επίδοση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου (6 Ιουνίου 2021)
Ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει δηλώσεις μετά από την εντυπωσιακή του επίδοση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου (6 Ιουνίου 2021) PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Μίλτος Τεντόγλου πέταξε στα 8,48 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου και κατόπιν έκλεψε την παράσταση και με τις δηλώσεις που έκανε, μιλώντας για τους χορηγούς αλλά και τη σύντροφό του.

Εντυπωσιακός εντός αλλά και εκτός κουλουάρ είναι ο Μίλτος Τεντόγλου που έκλεψε την παράσταση με τα όσα δήλωσε on camera μετά από το άλμα του στα 8,48μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, που συνιστά την δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο (στον ίδιο ανήκει και η πρώτη).

"Πάνω από όλα μου δίνουν δύναμη οι χορηγοί μου και επίσης θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω", τόνισε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών του, ενώ για τη πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είπε:

"Ένιωθα τα πόδια μου σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση. Πιστεύω πως θα μπορούσα να κάνω τρελά πράγματα, αν δεν έκανα κάποια λάθη.

Πάταγα πίσω και έκανα και κάποια άκυρα. Χρειάζομαι δουλειά στη φόρα μου, γιατί μέχρι σήμερα στην προπόνηση δεν κάνουμε πολλά άλματα. Σήμερα αγωνίστηκα με όλη τη φόρα και πήγε αρκετά καλά.

Το τρίτο άλμα ήταν 8,41 μ. και πάτησα πολύ πίσω. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα, ωστόσο πιστεύω πως θα μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα και πρέπει να δουλέψω την φόρα μου.

Γενικά θεωρώ πως είμαι ένας από τους καλύτερους άλτες του κόσμου, ένας αθλητής που ακόμη και σε κακή ημέρα μπορώ να πηδήσω μακριά. Αυτό που δίνει αρχικά τη δυνατότητα να σκέφτομαι πολλά πράγματα από συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ