ΣΤΙΒΟΣ

Στον τελικό του Τορούν η Βούλα Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου σε στιγμιότυπο από meeting
Η Βούλα Παπαχρήστου σε στιγμιότυπο από meeting EUROKINISSI

Η Βούλα Παπαχρήστου θα δώσει το παρών στον τελικό του τριπλούν στο Τορούν, καθώς με άλμα 14.39μ. θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.

Το χρυσό μετάλιο θα διεκδικήσει αύριο στον μεγάλο τελικό του τριπλούν στο Τορούν η Βούλα Παπαχρήστου.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι, κατάφερε να προκριθεί από την πρώτη κιόλας προσπάθεια, καθώς έφτασε τα 14.39μ. όταν το όριο ήταν στα 14.10μ. Να τονίσουμε ότι ο αυριανός τελικός θα διεξαχθεί στις 18:20.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες, η Παπαχρήστου, στη διάρκεια του Indoor Tour της WA στο Τορούν, στο στάδιο, βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ με άλμα στα 14.60 μ. στην πέμπτη προσπάθεια της κι έγινε η κορυφαία άλτρια φέτος στον κόσμο και η τρίτη όλων των εποχών στην Ελλάδα πίσω από τις Δεβετζή (14.84 μ.) και Τσιαμήτα (14.63 μέτρα).

"Ο προκριματικός είναι ένα βήμα που πρέπει να το κάνουμε, ένας αγώνας, που δεν πρέπει να υποτιμάμε, γιατί στο παρελθόν έχουμε δει μεγάλα ονόματα να αποτυγχάνουν σε αυτόν. Εγώ επέλεξα να κάνω ένα ήρεμο και σίγουρο άλμα, που θα μου εξασφάλιζε θέση στον τελικό", δήλωσε αρχικά η Παπαχρήστου

Ενώ συμπλήρωσε: "Αύριο είναι ένας άλλος αγώνας, πάμε δυνατά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το ότι έχω την κορυφαία επίδοση μου δίνει σιγουριά και με ηρεμεί. Ωστόσο σε μια μεγάλη διοργάνωση δε θεωρώ πως υπάρχουν φαβορί καθώς όλα είναι ανοιχτά. Θέλω να κυνηγήσω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμένα και τη δουλειά που έχω κάνει το προηγούμενο διάστημα και σίγουρα θέλω να το απολαύσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ