ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Πεσιρίδου, Βασιλείου και Δημητράκης τρέχουν στην Οστράβα

Η Ελισσάβετ Πεσιρίδου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου
Η Ελισσάβετ Πεσιρίδου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου EUROKINISSI SPORTS

Οι Ανδρέας Δημητράκης, Ελισάβετ Πεσιρίδου και Ειρήνη Βασιλείου θα δώσουν το παρών στο μίτινγκ κλειστού Indoor Gala στην Οστράβα (03/02).

Σε μια παραδοσιακή στάση των ευρωπαίων αθλητών και αθλητριών, το μίτινγκ κλειστού Indoor Gala στην Οστράβα, θα συμμετάσχουν αύριο τρεις εκπρόσωποι του ελληνικού στίβου.

Ο Ανδρέας Δημητράκης, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Ειρήνη Βασιλείου θα δώσουν το παρών στο μίτινγκ, που γίνει στην τσέχικη πόλη και θα αποτελέσει τον δεύτερο αγώνα τους στη σεζόν. Ο Δημητράκης ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά, αφού στο μίτινγκ της Βιέννης όχι μόνο έτρεξε κάτω από το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Τορούν, αλλά με 3.43.99 έκανε το καλύτερο ντεμπούτο του στη σεζόν από το 2016.

Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ θα επιδιώξει να επωφεληθεί από τον συναγωνισμό και να πετύχει μια καλύτερη επίδοση. Η Ειρήνη Βασιλείου ξεκίνησε τη χρονιά στη Βιέννη με ατομικό ρεκόρ (23.51) στα 200 μ. και στον αυριανό αγώνα στην Οστράβα θα επιδιώξει κάτι καλύτερο από το 53.91, που πέτυχε στα 400 μ., στη Βιέννη. Η έμπειρη αθλήτριά έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και αυτό που χρειάζεται είναι να βρει το ρυθμό της στα 400 μ. και να απειλήσει το ρεκόρ της στην απόσταση που είναι 52.93.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου φάνηκε επηρεασμένη από το μεγάλο διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση κι έτσι θα εκμεταλλευτεί τους αγώνες, προκειμένου μέσα από αυτούς να φτάσει στο εγγύς μέλλον στο επίπεδο που επιθυμεί. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου, η οποία ταξίδεψε σήμερα για την Τσεχία, στο Μοντεβίλ έτρεξε την απόσταση σε 8.39. Στην Οστράβα ταξίδεψαν απευθείας από την Βιέννη οι Ανδρέας Δημητράκης και Ειρήνη Βασιλείου.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ