ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Φιλιππίδης και Ζάκκα αγωνίζονται σε μίτινγκ εκτός συνόρων

Ο Κώστας Φιλιππίδης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου
Ο Κώστας Φιλιππίδης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου EUROKINISSI SPORTS

Εκτός συνόρων δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους ο Κώστας Φιλιππίδης και η Ιωάννα Ζάκα που θα αγωνιστούν σε μίτινγκ στη Μαδρίτη και στο Χορζόφ αντίστοιχα.

Ο Κώστας Φιλιππίδης αγωνίζεται το Σάββατο (19/6) στο μίτινγκ της Μαδρίτης στον πρώτο δυνατό του αγώνα στη θερινή περίοδο.

Ο έμπειρος αθλητής προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στο πλαίσιο αυτό επέλεξε να κάνει ένα δυνατό πέρασμα από το μίτινγκ της Μαδρίτης. Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα έχει μία ακόμη συμμετοχή στην αρχή της σεζόν, στο μίτινγκ του Ντεσάου στις 21 Μαΐου όπου ξεπέρασε τα 5,35 μέτρα.

Ο Φιλιππίδης αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που είχε φετινή σεζόν με τον covid-19 επέλεξε να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα του και να κάνει λιγότερους αγώνες σε σχέση με άλλες χρονιές. Ο αθλητής μας βρίσκεται στην 24η θέση στην κατάταξη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και πρέπει να θεωρεί δεδομένη την πρόκριση του στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

Τους εκτός συνόρων αγώνες της θα συνεχίσει και η Ιωάννα Ζάκκα, που την Κυριακή (20/6) θα είναι παρούσα στο μίτινγκ ORLEN Memoriał Janusza Kusocinskiego στην πόλη Χόρζοφ της Πολωνίας. Η αθλήτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση στο Filothei Womena Gala, όπου ξεπέρασε τα 1,90 μ. και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ στο ύψος. Η 25χρονη παρά τον τραυματισμό στο πόδι έδειξε σε καλή κατάσταση και σε θέση να βελτιώσει το ατομικό της 1,91 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ