STOIXIMAN

Στη μεγάλη αγκαλιά της Stoiximan η Εθνική ομάδα στίβου και ο Μαραθώνιος της Αθήνας

STOIXIMAN (  / EUROKINISSI)
STOIXIMAN ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, η Stoiximan, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ ως επίσημος χορηγός του για τα επόμενα δύο χρόνια, με τη στήριξη της Εθνικής ομάδας και των μεγάλων αγώνων της ομοσπονδίας.

Η Stoiximan -στη συνέντευξη Τύπου που σηματοδότησε την έναρξη της χορηγίας της στην ομοσπονδία του στίβου- ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει τρεις από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ: το Run Greece, τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου διεξάγεται και ο αγώνας των 5 χλμ., στον οποίο η εταιρεία θα είναι στο εξής ονομαστικός χορηγός. Παράλληλα, η Stoiximan έγινε ο επίσημος χορηγός και της Εθνικής Ομάδας Στίβου, διευρύνοντας έτσι τη στήριξη της στους Έλληνες αθλητές.

Το χορηγικό πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει ήδη 16 Έλληνες πρωταθλητές σε 12 αθλήματα, μεταξύ των οποίων και οι Ολυμπιονίκες του στίβου, Κατερίνα Στεφανίδη και Μίλτος Τεντόγλου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, ευχαρίστησε τη Stoiximan για τη δωρεά απινιδωτών στα 27 στάδια που δραστηριοποιείται η ομοσπονδία.

Ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, σχολίασε πόσο ωραία ένιωθε που πλαισιωνόταν από τρεις χρυσούς Ολυμπιονίκες, τον Κώστα Κεντέρη, την Κατερίνα Στεφανίδη και τον Μίλτο Τεντόγλου και ακολούθως αναφέρθηκε στην επιτυχημένη δεκαετία της εταιρείας, διάστημα στο οποίο στήριξε δυναμικά τον ελληνικό αθλητισμό και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός και στην προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ να αναπτύξει περαιτέρω τον κλασικό αθλητισμό.

“Η Stoiximan αυτή τη χρονιά κλείνει 10 χρόνια ζωής. Σε αυτά τα 10 χρόνια έχουμε καταφέρει πάρα πολλά πράγματα έχοντας παρουσία στην Ελλάδα και σε άλλες εννέα χώρες. Έχουμε νέες τεχνολογίες, έχουμε βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς, για το προϊόν μας, για τις υπηρεσίες μας, για την εξυπηρέτηση πελατών. Σταθερή και αμετακίνητη -αυτά τα 10 χρόνια- είναι η αγάπη μας και η στήριξή μας στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο αθλητισμός είναι άμεσα συνδεδεμένος με το dna μας, με τις δράσεις μας, με την ίδια την ύπαρξή μας. Όλα αυτά τα τα χρόνια είχαμε την τιμή, τη χαρά και την υπερηφάνεια να στηρίξουμε επαγγελματικές ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, ομοσπονδίες, τους χρυσούς Ολυμπιονίκες μας και όχι μόνο. Στηρίξαμε πάρα πολλούς αθλητές σε μη εμπορικά αθλήματα και νομίζω ότι δώσαμε το παράδειγμα για ν' ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες. Αυτά τα παιδιά και αυτά τα αθλήματα χρειάζονται τη στήριξη όλων. Όλοι οι άνθρωποι στην εταιρεία μας αισθάνονται υπερήφανοι που έχουμε στην οικογένειά μας αυτά τα παιδιά. Είναι κομμάτι της εταιρείας μας και έτσι τους αισθανόμαστε.

STOIXIMAN (  / EUROKINISSI)
Οι Πάνος Κωνσταντόπουλος και Κώστας Κεντέρης στο πάνελ EUROKINISSI SPORTS

Σήμερα, είναι μια ιδιαίτερη μέρα, καθώς αρχίζουμε και επίσημα τη συνεργασία μας με την αρχαιότερη ομοσπονδία στον ελληνικό αθλητισμό, τον ΣΕΓΑΣ. Μια ομοσπονδία, η οποία μέσα από τη συνέπεια και την αρτιότητά της έχει καταφέρει να φέρει χιλιάδες παιδιά στον αθλητισμό και πάρα πολλές διακρίσεις στη χώρα μας και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ για όσα έχει κάνει. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τα επόμενα δύο χρόνια θα έχουμε την ευκαιρία να συμβάλουμε και εμείς στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας, στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ.

Θα είμαστε δίπλα τους να μεγαλώσουμε τις δράσεις μας, να αφήσουμε το κοινωνικό μας αποτύπωμα και να φέρουμε περισσότερα παιδιά στο μαζικό αθλητισμό. Αθλητές πρότυπα όπως η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου είναι τα κατάλληλα άτομα για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος”.

Κεντέρης: "Η Stoiximan είναι κορυφαίος σύμμαχος στην προσπάθειά μας"

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και χρυσός Ολυμπιονίκης, Κώστας Κεντερης τόνισε ότι η στήριξη που προσφέρει η Stoiximan θα αποτελέσει τη βάση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στον ελληνικό στίβο, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έντονο κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας, την οποία ευχαρίστησε για το γεγονός ότι εξόπλισε με απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας τα στάδια που προπονούνται οι Έλληνες αθλητές.

Πέρασαν δύο χρόνια με πολλά προβλήματα λόγω της πανδημίας, δυσκολίες στον προγραμματισμό, έλλειψη εσόδων και όσα βιώσαμε μαζί. Όλοι μαζί, η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, τα σωματεία, οι αθλητές και οι προπονητές τα καταφέραμε με αργά και σταθερά βήματα.

Σε αυτή την προσπάθεια η Stoiximan δεν ήρθε μόνο ως χορηγός. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο μάς εμπιστεύτηκε. Σας ευχαριστούμε και θα τιμήσουμε απόλυτα αυτή την εμπιστοσύνη. Είναι μεγάλη μας χαρά στον ΣΕΓΑΣ που αρχίζουμε την συνεργασία μας με την Stoiximan μια κορυφαία εταιρεία με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη Stoiximan, διότι αν και δεν αναφέρεται στις συμβατικές υποχρεώσεις μας, ανέλαβε έπειτα από πρόταση της ομοσπονδίας μας τον εξοπλισμό με απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας των σταδίων που προπονούνται οι πρωταθλητές μας και στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Η Stoiximan για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο επίσημος χορηγός στην Εθνική ομάδα στίβου, στο Run Greece, στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στο πλαίσιο του οποίου θα είναι και ο ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ..

STOIXIMAN (  / EUROKINISSI)
Οι Κώστας Κεντέρης, Πάνος Κωνσταντόπουλος, Κατερίνα Στεφανίδη και Μίλτος Τεντόγλου για τη χορηγική συμφωνία ΣΕΓΑΣ - Stoiximan EUROKINISSI SPORTS


Είναι μια εταιρεία που αποτελεί έναν κορυφαίο σύμμαχο στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες όχι μόνο των πρωταθλητών μας, αλλά και των σωματείων μας, των προπονητών μας, των μικρών μας αθλητών, των οικογενειών τους σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι το κοινό μας όραμα με την Stoiximan για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στην Ελλάδα, αλλά και την στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων θα γίνει πραγματικότητα, όπως και ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει τη βάση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στον ελληνικό στίβο”.

Τα χρυσά παιδιά του στίβου και της Stoiximan

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη δεν έκρυψε τη χαρά της που ο προσωπικός χορηγός της στηρίζει πλέον και την ομοσπονδία του στίβου. “Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε εδώ. Αν δεν κάνω λάθος ήμουν μία από τις πρώτες αθλήτριες της Stoiximan. Αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε το 2014. Δηλαδή, η εταιρεία δύο χρόνια έπειτα από το ξεκίνημά της άρχισε να υποστηρίζει αθλητές σε πολλά αθλήματα. Χαίρομαι πολύ, επειδή εκτός από μια προσωπική χορηγία προχωρά στη στήριξη όλου του στίβου.

Ο ελληνικός αθλητισμός, ίσως περισσότερο από ποτέ χρειάζεται τη στήριξη ιδιωτικών εταιρειών. Δυστυχώς, η πανδημία πήγε πολλά πράγματα πίσω και θέλω να ελπίζω ότι αυτή η συνεργασία θα ξεπεράσει τα όρια του πρωταθλητισμού και θα ενισχύσει και το μαζικό αθλητισμό. Φοβάμαι ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να κινδυνεύουμε να χάσουμε μια ολόκληρη γενιά αθλητών με ό,τι συνέβη από το 2020 μέχρι τώρα και αυτή η στήριξη της Stoiximan είναι πάρα πολύ σημαντική για τα νέα παιδιά”.

Δίπλα στην Κατερίνα βρισκόταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος εμπνευσμένος απ' όσα άκουγε χάραζε γραμμές στο μπλοκ του. Είναι καλός και στη ζωγραφική. Αποτύπωσε το όνομα της Stoiximan -της οικογένειάς του, όπως αποκάλεσε την εταιρεία- σαν να έφτιαχνε δείγμα για γκράφιτι. “Εγώ δεν είμαι τόσο παλιός στη Stoiximan, όσο είναι η Κατερίνα. Όμως, είμαι κι εγώ αρκετά χρόνια. Από τότε που ήμουν έφηβος. Τότε, ήμουν ανερχόμενο ταλέντο. Εντάξει, δεν είχα κάνει κάτι τρελό. Φαινόταν ότι είμαι καλός. Η Stoiximan με πήρε αμέσως. Από τις πρώτες μου χορηγίες, η πρώτη βοήθεια που είχα. Και χαίρομαι πάρα πολύ που θα είναι και χορηγός στον ΣΕΓΑΣ. Είναι η οικογένειά μου και τώρα γίνεται οικογένεια όλου του στίβου”.

STOIXIMAN (  / EUROKINISSI)
Η κορυφαία επικονίστρια, Κατερίνα Στεφανίδη και ο Νο1 αθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου EUROKINISSI SPORTS


Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου για την εγκαινίαση του χορηγικού προγράμματος της Stoiximan στον ΣΕΓΑΣ ήταν και ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής όπως και ο αντιπρόεδρος του ΕΑΚΝ ''Άγιος Κοσμάς”, Γιάννης Παπαδημητρίου.

“Αρχικά θέλω να πω στον κ. Τεντόγλου και σε όλους ότι μπορεί να θεωρούν πως δεν κάνουν κάτι τρελό, αλλά εμάς μας κάνουν υπερήφανους και αυτό είναι το πιο σημαντικό! Δικός μας σκοπός είναι όχι απλά να έχουμε μια καλοσυντηρημένη εγκατάσταση, αλλά να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα στάδια που έχουμε για τους αθλητές. Συνεχώς ανακοινώνονται νέες συνεργασίες και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος του 2024 θα είμαστε υπερήφανοι και πάλι για το ΟΑΚΑ. Το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους που μας κάνουν υπερήφανους τις εγκαταστάσεις που πραγματικά τους αξίζουν”, τόνισε ο κ. Χαλιορής και ο κ. Παπαδημητρίου συνέχισε λέγοντας: “Πρέπει να πούμε δυο λόγια για τη Stoiximan και για την προσφορά της όχι μόνο στο χορηγικό σκέλος, αλλά και στο θέμα της κοινωνικής ευθύνης. Όταν ένας χορηγός όπως η Stoiximan έχει ανεβάσει το επίπεδο των χορηγιών σε τέτοιο βαθμό και σκέπτεται το σκέλος της υγείας, πρόκειται για κάτι που ξεπερνά κάθε χορηγία. Σημαίνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για τον αθλητή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή την συνεισφορά”.

Η Stoiximan θα κατασκευάσει γήπεδο δίπλα στο Παγκρήτιο

Ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε ξεχωριστά στο σκέλος της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης. “Είναι πάρα πολύ σημαντικό για την εταιρεία μας και φροντίζουμε μέσα από κάθε συνεργασία μας να υπάρχει κοινωνικό αποτύπωμα. Όταν βρεθήκαμε με τον ΣΕΓΑΣ πριν από λίγους μήνες -πριν καν συμφωνήσουμε- και μου ανέφεραν την ανάγκη για τους απινιδωτές ήταν αυτόματη η απάντησή μου. Χωρίς έγκριση να το πω πιο, απλά επειδή ήξερα ότι θα πάρουμε αυτή την έγκριση για την προσφορά των απινιδωτών. Οι απινιδωτές αυτοί δεν είναι μόνο για τους αθλητές μας είναι για τα παιδιά μας.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε Κωνσταντίνε (Χαλιορή) και Γιάννη (Παπαδημητρίου), δεν χρειάζεται να πω κάτι. Τα γνωρίζουν όλοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα σας και να καλύπτουμε στο μέτρο του δυνατού τις ανάγκες που υπάρχουν.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον ΣΕΓΑΣ δεσμευτήκαμε να κατασκευάσουμε και ένα γήπεδο στον περιβάλλοντα χώρο, γύρω από το Παγκρήτιο. Αυτό θα γίνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια της Κρήτης. Πρόκειται για ένα από τα αρκετά έργα στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan και θα το υλοποιήσουμε σε συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ.

Με την ευκαιρία να ανακοινώσω την επαναδραστηριοποίηση της Stoiximan Running Team και θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στην ομάδα και να τρέξουμε στους επόμενους αγώνες για καλό σκοπό”.

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ