ΣΤΙΒΟΣ

Στεφανίδη: "Πονούσα και στο περπάτημα τρεις εβδομάδες πριν από τον τελικό του Ρίο"

ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μια αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη αναφορικά με το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο, λέγοντας πως πονούσε ακόμα και στο περπάτημα τρεις εβδομάδες πριν τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έδωσε μια λεπτομέρεια που αποδεικνύει το μέγεθος της ψυχικής της δύναμης και αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, τόνισε πως πονούσε ακόμα και στο περπάτημα τρεις εβδομάδες πριν τον τελικό εξαιτίας τραυματισμού και πως μόλις τρεις ημέρες πριν μπει στη μάχη και άρχισε να κάνει μερικά άλματα. Στον τελικό όμως ήταν συγκλονιστική...

"Θα σας πω μια ιστορία που έχουμε μοιραστεί δημόσια ελάχιστες φορές. Τρεις εβδομάδες πριν τον τελικό του Ρίο είχα ένα πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη μου. Τις δυο πρώτες από αυτές τις εβδομάδες πονούσα ακόμα και στο περπάτημα και τις ελάχιστες φορές που ένιωθα μια βελτίωση, δοκίμαζα να τρέξω και ο πόνος επέστρεφε κατευθείαν.

Την βδομάδα πριν τον τελικό με την βοήθεια του και της χειροπράκτη μου, καθώς και των φυσικοθεραπευτών της Ελληνικής και της Κυπριακής ομάδας, κατάφερα να αισθανθώ καλύτερα και να κάνω πολύ λίγα άλματα τρεις μέρες πριν τον τελικό.

Με τα συναισθήματα πολύ ψηλά για πολλές μέρες κατάφερα να ξεπεράσω τα ύψη που χρειαζόμουν για να πετύχω τον στόχο μιας ζωής. Κάποιες φορές η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτό που βλέπει και γνωρίζει κάποιος".

Στεφανίδη: "Πονούσα και στο περπάτημα τρεις εβδομάδες πριν από τον τελικό του Ρίο"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ