ΣΤΙΒΟΣ

Στεφανίδη: "Γιατί επιτρέπεται κόσμος σε συναυλίες και θέατρα και όχι στα γήπεδα"

ΝΤΟΧΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΝΤΟΧΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτησή της αναρωτιέται γιατί επιτρέπεται να υπάρχει κόσμος σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις και δεν υπάρχουν στους αγώνες τηρώντας τα ίδια μέτρα ασφαλείας. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μαρία Σάκκαρη.

Την απορία της σχετικά με τα μέτρα που παίρνονται για τον κορονοϊό εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κάπου επιτρέπεται η παρουσία κόσμου, ενώ αλλού όχι.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί επιτρέπεται ο κόσμος να πηγαίνει σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις με περιορισμένο αριθμό θεατών αλλά οι φίλαθλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες με τους ίδιους ακριβώς περιορισμούς;".

Μάλιστα, η Μαρία Σάκκαρη έσπευσε να προσθέσει: "Ή είναι σαν τις βδέλλες κάθε βράδυ στα κλαμπ/μπαρ" με την Κατερίνα Στεφανίδη να συμφωνεί.

Το χρυσό κορίτσι του επί κοντώ έπευσε να απαντήσει και σε σχόλια που γίνονταν κάτω από την τοποθέτησή της. Όταν κάποιος της ανέβασε μία φωτογραφία από επεισόδια απάντησε: "Δεν είναι όλα τα αθλήματα ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και ευγενή αθλήματα που οι φίλαθλοι (και όχι οπαδοί) μπορούν να έρθουν και με ηρεμία να ακολουθήσουν και να τηρήσουν όλα τα μέτρα. Οι αγώνες στίβου, οι αγώνες τέννις και πολλά αλλά δεν έχουν επεισόδια"

Σε άλλο σχόλιο που της έλεγε ότι μπορούν να ανοίξουν πρακτικά όλες οι τέχνες, ενώ δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο με όλο τον αθλητισμό με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά: "Και εμένα στο μυαλό μου πρέπει να ανοίξουν ή όλα ή κανένα. Ή τέχνες και αθλητισμός ή ούτε τέχνες ούτε αθλητισμός".ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ