ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Σπουδαίες προσωπικότητες στο 1ο συνέδριο του Αυθεντικού Μαραθωνίου Authentic Talks

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με το χρυσό μετάλλιο για τα 20 χιλιόμετρα βάδην στο ευρωπαϊκό του Μονάχου
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με το χρυσό μετάλλιο για τα 20 χιλιόμετρα βάδην στο ευρωπαϊκό του Μονάχου INTIME

Ο ΣΕΓΑΣ καινοτομεί και διοργανώνει ένα πολυθεματικό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, με ομιλητές σπουδαίες προσωπικότητες που συνδέονται με τις αξίες της διοργάνωσης.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας μεγαλώνει, εξελίσσεται, καινοτομεί, επικοινωνεί με τον κόσμο, εκπαιδεύει και αφήνει το ογκώδες και πολύπλευρο αποτύπωμά του στην κοινωνία.

Είναι εδώ για να μας θυμίζει τις πανανθρώπινες αξίες που διαχρονικά υπηρετεί και συμβολίζει, τον ανθρωπισμό, την αδελφοσύνη των λαών, την αέναη προσπάθεια για την υπέρβαση στο μαραθώνιο της ζωής.

Φέτος, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του 39ου ΑΜΑ εντάσσεται από φέτος το Authentic Talks, ένα πολυθεματικό συνέδριο που θα ενώσει φορείς και προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα. Το φετινό συνέδριο θα παρουσιάσει η παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας, Κέλλυ Λουφάκη

Η αυθεντική διαδρομή αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για τη “γέννηση” αυτής της ξεχωριστής δράσης με τις αυθεντικές ομιλίες προσωπικοτήτων που συνδέονται μέσω του βίου τους και των εμπειριών με τα πρότυπα του “ευ αγωνίζεσθαι”. Η νέα ενέργεια του ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου (7.00 μ.μ.), στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στην Αίθουσα “Φάρος”.

Σκοπός των ομιλιών είναι να εμφυσήσουν ιδέες, αρχές, νέα κίνητρα, αλλά και να διεγείρουν τις αντοχές που απαιτεί κάθε προσπάθεια. Συνολικά 300 προσκεκλημένοι θα παρακολουθήσουν από κοντά το συνέδριο ενώ θα καλυφθεί και μέσω live streaming ώστε να μπορέσουν όλοι να ενημερωθούν για τις πρακτικές και τις υπερβάσεις ανθρώπων επιτυχημένων στον τομέα τους.

Ένας επιπλέον στόχος του Authentic Talks είναι να καθιερώσει την Αθήνα ως κέντρο και συνεδριακού τουρισμού, την εβδομάδα του Μαραθωνίου.

Οι ομιλητές του 1ου Authentic Talks είναι οι:

  • Paco Borao: Πρόεδρος AIMS (Association of International Marathons and Distance Races)
  • Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Δυο φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην (20 & 35 χιλιόμετρα) – 8η Ολυμπιονίκης στα 20χλμ. βάδην
  • Carlo Capalbo: Πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής “RunCzech Running League
  • Karina Pereira: Διευθύντρια Πωλήσεων Καταναλωτικών Προϊόντων, Microsoft Hellas
  • Adriana Krnacova: Σύμβουλος επιχειρήσεων παροχής συμβουλών και καθοδήγησης – Δήμαρχος της Πράγας (2013-2018)
  • Luciano Calestini: Εκπρόσωπος της UNICEF στην Ελλάδα
  • Dr. Angie Kassabie: PhD στην Διατροφή και Ανάκτηση (Nutrition and Recovery)
  • Παναγιώτης Καραΐσκος: Πρωταθλητής Ελλάδος σε Ημιμαραθώνιο και Μαραθώνιο δρόμο
TAGS ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ