ΣΤΙΒΟΣ

Παπαχρήστου: "Έφαγα ένα γερό χαστούκι"

Παπαχρήστου: "Έφαγα ένα γερό χαστούκι"

Η Βούλα Παπαχρήστου δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τόρουν, τονίζοντας πως η πέμπτη θέση είναι γερό χαστούκι για την ίδια.

Παρά το γεγονός πως μπήκε στον τελικό του τριπλούν με βλέψεις για ένα μετάλλιο (και δη το χρυσό), η Βούλα Παπαχρήστου δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Ολοκλήρωσε τον αγώνα στην πέμπτη θέση, γεγονός που η ίδια χαρακτήρισε ως χαστούκι στις δηλώσεις που έκανε μετά το φινάλε του τελικού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τόρουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Αγώνας είναι αυτός. Ο κάθε αγώνες είναι διαφορετικός και κρύβει παγίδες, το είπα και μετά τον προκριματικό πως ποτέ δεν υπάρχει φαβορί. Αυτός ο αγώνας είναι ένα μάθημα για εμένα, όμως, έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Έφαγα ένα γερό χαστούκι. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά σήμερα, αφού δεν μου έβγαιναν τα μέτρα, έκανα κάποια τεχνικά λάθη. Δεν είναι ανεξήγητο αυτό. Συνέβη απλά να μην έρθει τώρα. Μετά απ' όσα έχω περάσει ως αθλήτρια, δεν με φοβίζει τίποτα. Μπορώ να αντιμετωπίζω οτιδήποτε, όπως κι αυτό. Είναι κάποια μαθήματα που παίρνουμε στη ζωή μας, που μας κάνουν πάντα καλύτερους, όχι χειρότερους" είπε η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι και συμπλήρωσε:

"Θα πάρω τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της συμμετοχής και θα συνεχίσω. Θα αναλύσω τον αγώνα με τον προπονητή μου. Πάμε στο επόμενο βήμα, δεν πρέπει να στεκόμαστε σε κάτι αποτυχημένο, πρέπει να προχωράμε. Κάνω προπόνηση, για να μπορώ να διεκδικώ καλά αποτελέσματα και να πρωταγωνιστώ, αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στη συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ