ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Παπαχρήστου: "Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, έβαλα όλες τις δυνάμεις μου"

Η προσπάθεια της Βούλας Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Η προσπάθεια της Βούλας Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: SPORTSIMAGES.GR

Φανερά απογοητευμένη ήταν η Βούλα Παπαχρήστου στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό του τριπλούν γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δύο άκυρες προσπάθειες και ακόμη μία μακριά από το όριο των 14.40μ. δεν επέτρεψαν στη Βούλα Παπαχρήστου να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό στο τριπλούν γυναικών. Η έμπειρη αθλήτρια έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και μοιραία αποκλείστηκε, αδυνατώντας να βρεθεί στη δωδεκάδα του τελικού, το πρωί της Κυριακής 1 Αυγούστου.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα της, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και στάθηκε στο γεγονός πως τίποτα δεν της βγήκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Αυτό που έχω να πω είναι πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Έβαλα όλες μου τις δυνάμεις. Προσπάθησα να εκτελέσω τα άλματά μου σωστά, αυτό δεν πραγματοποιήθηκε. Ξέρω ότι σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό από την πλευρά μου για να μπορέσω να φέρω το αποτέλεσμα που επιθυμώ για τον εαυτό μου. Αυτό δεν ήρθε. Δεν σημαίνει πως κατατάσσω τον εαυτό μου πιο χαμηλά, όμως δυστυχώς δεν έφερα αυτό που ήθελα για μένα. Να το ευχαριστηθώ πρώτα απ όλα εγώ, να μπορέσουν να το ευχαριστηθούν κι όλοι στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι πως είμαι έμπειρη, έχω ξαναβρεθεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, όπου βγήκα όγδοη, αυτό έχει να κάνει με προσωπική αντιμετώπιση του αγώνα. Ενώ μπαίνω και τα κάνω όλα σωστά, το ζέσταμά μου κυλάει τέλεια και όλα πάνε καλά, από την στιγμή που κάνω την πρώτη μου προσπάθεια, κάτι μου στραβώνει και δεν μου βγαίνει σωστά. Προσπάθησα να το ανατρέψω, αλλά δεν μπόρεσα. Αυτό μπόρεσα να κάνω εγώ. Δυστυχώς δεν ήταν αρκετό".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ