ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Άγγιξε τον τελικό στο ύψος η Γκούσιν

Η Τατιάνα Γκούσιν
Η Τατιάνα Γκούσιν EUROKINISSI

Η Τατιάνα Γκούσιν ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση στο ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, όμως δεν πήρε την πρόκριση στον τελικό, καθώς κατέλαβε την 13η θέση.

Μία πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στον προκριματικό του ύψους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον η Τατιάνα Γκούσιν, η οποία άγγιξε τον τελικό.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ, καθώς ξεπέρασε με την πρώτη το 1,90 μ. σε έναν αγώνα όπου κατέλαβε την 13η θέση και έχασε την πρόκριση στις χαμένες προσπάθειες.

Η Γκούσιν ξεκίνησε τον αγώνα της με ένα χαμένο άλμα στο 1,81 μ., πέρασέ με την δεύτερη το 1,86 μ. και με την πρώτη το 1,90 μέτρα. Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στο 1,93 μ., ύψος που η Γκούσιν δεν κατάφερε να υπερβεί.

Η 12άδα του τελικού έκλεισε στις προσπάθειες στο 1,90 μ. και εκτός έμεινε και η Μαρίγια Βούκοβιτς, που επίσης έμεινε στο 1,90 μέτρα.

Η Γκούσιν παρά τα προβλήματα με το γόνατο κατάφερε να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο και να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση των Μεσογειακών Αγώνων.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ