ΣΤΙΒΟΣ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20: Ασημένιος ο Ορέστης Ντουσάκης στη σφυροβολία

Ο Ορέστης Ντουσάκης στην τρίτη βολή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σφυροβολίας Κ20
Ο Ορέστης Ντουσάκης στην τρίτη βολή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σφυροβολίας Κ20 PRINT SCREEN TWITTER: ΗELLENIC OLYMPIC COMMITTEE

Ο Ορέστης Ντουσάκης πραγματοποίησε μία τεράστια εμφάνιση και πανηγύρισε την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στη σφυροβολία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι, με βολή στα 77,78μ.

Ο Ορέστης Ντουσάκης χάρη στην τρίτη φοβερή βολή του στα 77,78μ. φόρεσε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι της Κένυας, αφήνοντας εκτός βάθρου αθλητές που πήραν μετάλλιο στο Ταλίν.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής της σφυροβολίας ξεκίνησε με άκυρη βολή ενώ στη δεύτερη του προσπάθεια με το 75.69 εξασφάλισε την είσοδό του στην 8αδα και είχε πλέον 4 βολές για να κυνηγήσει το μετάλλιο.

Στην τρίτη του προσπάθεια ήρθε η βολή που τον έβαλε στην πρώτη θέση για μόλις 8 εκατοστά, στέλνοντας τη σφύρα στα 77,78μ. ΟΤσέχος Γιάν Ντολεζάλεκ, ο οποίος πήρες το προβάδισμα στην τέταρτη βολή του με 77,83μ. ήταν κι εκείνος που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, σημειώνοντας εθνικό και ατομικό ρεκόρ. Το χάλκινο πήρε ο Γάλλος Ζαν Μπαπτίστ Μπρισέλ με 77,70μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ