ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το "χρυσό" άλμα του Τεντόγλου έχει το δικό του δρόμο μπροστά από το στέκι του στα Γρεβενά

Ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου © 2021 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Οι συντοπίτες του Μίλτου Τεντόγλου στα Γρεβενά, πανηγύρισαν έξαλλα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ενώ η επίδοσή του γράφηκε με χρυσά γράμματα στο "στέκι" του στην πόλη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, χαρίζοντας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μετά τον Στέφανο Ντούσκο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα, κυρίως όμως την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γρεβενά. Οι συντοπίτες έστησαν μια γιγαντοοθόνη σε κεντρική πλατεία των Γρεβενών, προκειμένου να παρακολουθήσουν εκεί την προσπάθειά του.

Ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράταση από τους πανηγυρισμούς, ήταν το "σχέδιο" που έκαναν στο στέκι του Τεντόγλου στα Γρεβενά. Συγκεκριμένα, έβαψαν με χρυσά γράμματα σε μήκος "8.41" μέτρων, όσο και η "χρυσή" επίδοση του Τεντόγλου, στο "στέκι" του στην πόλη, προκειμένου να τον τιμήσουν για το επίτευγμά του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ