ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τεντόγλου: "Θα γίνει μάχη με τον Ετσεβαρία, μπορώ τα 8.50"

Ο Μίλτος Τεντόγλου στη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο | 31 Ιουλίου 2021
Ο Μίλτος Τεντόγλου στη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο | 31 Ιουλίου 2021 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ικανοποιημένος από το γεγονός πως προκρίθηκε στον τελικό του μήκος χωρίς να πιεστεί εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά το 8.22 στον προκριματικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν πίεσε τον εαυτό του στον προκριματικό του μήκους. Ένα άλμα χρειαζόταν για να πιάσει το όριο του τελικού και αυτό έκανε, φτάνοντας στα 8.22 με την πρώτη προσπάθειά του. Όπως ο ίδιος δήλωσε στη μάχη των ολυμπιακών μεταλλίων, που είναι ο στόχος τους, πρόκειται μπει εντελώς διαφορετικά, θα είναι πιο δυναμικός και γρήγορος.

Συνολικά μετά την άνετη πρόκρισή του στην κορυφαία 12άδα του αγωνίσματος δήλωσε: "Ήθελα να κάνω ένα ασφαλές άλμα και να μην κουραστώ. Δεν έτρεξα πολύ γρήγορα. Ήταν ένα καλό... αλματάκι και προκρίθηκα. Ο τελικός είναι άλλος αγώνας και θα μπω διαφορετικά.

Το γόνατο δεν πόνεσε, ίσως πονέσει λίγο το βράδυ, αλλά στον αγώνα θα είμαι καλά. Μπορώ και εγώ να κάνω το 8.50 του Ετσεβαρία. Θα είναι μάχη. Δεν ξέρω αν θα είναι στην πρώτη προσπάθεια, αλλά μπορώ να το κάνω.

Θα είμαι ευχαριστημένος με μετάλλιο, δεν με ενδιαφέρει τι χρώμα θα είναι. Ο στόχος μου αυτός είναι".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ