ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Τραυματίστηκε στην προθέρμανση κι έβαλε τα κλάματα ο Ρενό Λαβιλενί

Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Τραυματίστηκε στην προθέρμανση κι έβαλε τα κλάματα ο Ρενό Λαβιλενί

Ο Ρενό Λαβιλενί, ένα από τα φαβορί για μετάλλιο στο επί κοντώ, τραυματίστηκε στην προθέρμανση και έβαλε τα κλάματα. Έσφιξε τα δόντια και συμμετείχε κανονικά στον τελικό. Η κραυγή μετά το επιτυχημένο άλμα στα 5μ70.

Ο Ρενό Λαβιλενί μπήκε στον τελικό του επί κοντώ ως ένα εκ των φαβορί για τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στη διάρκεια της προθέρμανσης όμως, τραυματίστηκε στο δεξί πόδι, γεγονός που τον έκανε να βάλει τα κλάματα.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του Λονδίνου και ασημένιο του Ρίο δεν τα παράτησε όμως, παρά τις ενοχλήσεις, έσφιξε τα δόντια και συμμετείχε κανονικά στον τελικό.

Πέρασε μάλιστα με την πρώτη τα 5μ70, βγάζοντας μια κραυγή μετά την επιτυχημένη προσπάθειά του. Παρόλ' αυτά ήταν εμφανές πως δεν είχε τον απαραίτητο ρυθμό.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ