ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Ο Μάριο Ντράγκι διέκοψε on air τη συνέντευξη του Μαρσέλ Τζέικομπς για να τον συγχαρεί

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς με τη σημαία της Ιταλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Μαρσέλ Τζέικομπς με τη σημαία της Ιταλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 CHARLIE RIEDEL / ASSOCIATED PRESS

Ένα τηλεφώνημα από τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, αρκούσε για να διακόψει on air τη συνέντευξη του Μαρσέλ Τζέικομπς σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100μ δεν ήταν κάτι που περίμενε η Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Μαρσέλ Τζέικομπς είναι μεν ένας εκ των κορυφαίων σπρίντερ του πλανήτη, ακόμη κι έτσι όμως δεν λογιζόταν ως φαβορί για να περάσει πρώτος την γραμμή του τερματισμού. Εξ ου κι οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του, όταν αντιλήφθηκε τι πέτυχε.

Λίγη ώρα μετά, όπως ήταν φυσιολογικό, είχε γίνει ανάρπαστος αφού κάθε Μέσο που βρισκόταν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο ήθελε να πάρει συνέντευξη στον αθλητή που διαδέχθηκε τον Γιουσέιν Μπολτ, στην κούρσα της μιας ανάσας. Στην περίπτωση ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού πάντως, υπήρξαν... παρεμβολές. Από την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, ενόσω βρισκόταν στον ραδιοφωνικό αέρα χρειάστηκε να... διακόψει τις δηλώσεις του για να απαντήσει σε ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα. Αυτό του Μάριο Ντράγκι. Ο Ιταλός πρωθυπουργός έσπευσε να συγχαρεί τηλεφωνικώς τον γρηγορότερο άνθρωπο του κόσμου, γεγονός που από μόνο του αρκούσε προκειμένου ο Μαρσέλ Τζέικομπς να αφήσει στα κρύα του λουτρού τους Ισπανούς δημοσιογράφους.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ