ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Ντοπέ η Οκαγκμπάρε, μένει εκτός ημιτελικού στα 100μ

Η Μπέσινγκ Οκαγκμπάρε
Η Μπέσινγκ Οκαγκμπάρε 2021 MARTIN MEISSNER / AP PHOTO

Δίχως την Μπλέσινγκ Οκαγκμπάρε θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί στα 100μ. των γυναικών αφού η Νιγηριανή σπρίντερ βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.

Η Νιγηριανή σπρίντερ Μπλέσινγκ Οκαγκμπάρε τιμωρήθηκε το Σάββατο με προσωρινό αποκλεισμό αφού βρέθηκε θετική σε αυξητική ορμόνη πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μονάδα Ακεραιότητας του Στίβου (AIU).

Η Οκαγκμπάρε, η οποία συμμετέχει στο Τόκιο στους τέταρτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο μήκος στους Αγώνες του Πεκίνου το 2008.

Την Παρασκευή, η 32χρονη αθλήτρια είχε αγωνιστεί στα προκριματικά των 100 μέτρων και είχε πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Σαββάτου. Η AIU έκανε γνωστό ότι η Οκαγκμπάρε βρέθηκε θετική σε έλεγχο που υποβλήθηκε στις 19 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ