ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Λύγισε το θηρίο, ο Ράιαν Κράουζερ δάκρυσε αφιερώνοντας το χρυσό της σφαιροβολίας στον παππού του που απεβίωσε

Ryan Crouser, of United States, holds up a sign after winning the final of the men's shot put at the 2020 Summer Olympics, Thursday, Aug. 5, 2021, in Tokyo. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ryan Crouser, of United States, holds up a sign after winning the final of the men's shot put at the 2020 Summer Olympics, Thursday, Aug. 5, 2021, in Tokyo. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Ράιαν Κράουζερ εμφανώς συγκινημένος αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στη σφαιροβολία στον παππού του που απεβίωσε στις αρχές του καλοκαιριού.

Είναι το απόλυτο θηρίο. Ο Ράιαν Κράουζερ επιβεβαίωσε την κυριαρχία του κατακτώντας το δεύτερο διαδοχικό του χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο 28χρονος Αμερικανός αφιέρωσε το χρυσό του μετάλλιο στον παππού του. "Παππού τα καταφέραμε" έγραφε σε ένα χαρτί που υπήρχε στην τσάντα του.

Ο Κράουζερ, έχασε τον παππού του στις αρχές του καλοκαιριού και ήταν ο άνθρωπος που τον έκανε να ασχοληθεί με την σφαιροβολία.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ