ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Εκτός Εθνικής Λευκορωσίας η Τσιμανούσκαγια, ζητάει τη βοήθεια της ΔΟΕ

Η Κριστίνα Τσιμανούσκαγια
Η Κριστίνα Τσιμανούσκαγια 2019 ALASTAIR GRANT/ AP PHOTO

Τη βοήθεια της ΔΟΕ ζήτησε η Λευκορωσίδα σπρίντερ, Κριστσίνα Τσιμανούσκαγια που ισχυρίζεται ότι απομακρύνθηκε από την εθνική ομάδα λόγω της κριτικής που άσκησε στους εθνικούς προπονητές.

Η Λευκορωσίδα σπρίντερ, Κριστσίνα Τσιμανούσκαγια, κάλεσε την Κυριακή τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) να εμπλακεί στην υπόθεσή της, καθώς η αθλήτρια ισχυρίζεται ότι απομακρύνθηκε από την εθνική ομάδα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο του Τόκιο ενάντια στις επιθυμίες της, λόγω της κριτικής της στους εθνικούς προπονητές.

"Ζητώ βοήθεια από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή", δήλωσε ο Τσιμανούσκαγια σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Telegram του Λευκορωσικού Ιδρύματος Αθλητικής Αλληλεγγύης, μιας ομάδας που υποστηρίζει αθλητές φυλακισμένους ή παραγκωνισμένους για τις πολιτικές απόψεις τους.

"Υπάρχει πίεση εναντίον μου. Προσπαθούν να με βγάλουν από τη χώρα χωρίς την άδειά μου. Ζητώ από τη ΔΟΕ να εμπλακεί", συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ