ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Άτυχος ο Τσιάμης, τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον προκριματικό

Ο Δημήτρης Τσιάμης σε προσπάθειά του στο τριπλού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2013, Μόσχα | Κυριακή 18 Αυγούστου 2013
Ο Δημήτρης Τσιάμης σε προσπάθειά του στο τριπλού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2013, Μόσχα | Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Τσιάμης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στον προκριματικό του τριπλούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον απασχολούσε.

Άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Τσιάμης. Ο πρωταθλητής του τριπλούν δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στον προκριματικό του τριπλούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Δημήτρης Τσιάμης παρά την προσπάθεια που κατέβαλε το προηγούμενο διάστημα, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα του στον προκριματικό του τριπλούν. Ο έμπειρος αθλητής έκανε ένα άκυρο άλμα και άφησε τις άλλες δύο προσπάθειες του, λόγω έντονων ενοχλήσεων στο πόδι.

"Είχα ένα πρόβλημα με τον αχίλλειο, προσπάθησαν οι φυσιοθεραπευτές να το κάνουν καλύτερο. δεν μπόρεσα να κάνω άλμα, μπορούσα να τρέξω, δεν μπορούσα να πηδήσω. Θα ήθελα να είμαι υγιής, είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα έμπαινα τελικό αν ήμουν σε καλή κατάσταση" δήλωσε στην ΕΡΤ.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΜΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ