ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Αθλητής ακυρώθηκε στα 200μ, έκανε ένσταση, δικαιώθηκε και προκρίθηκε με εθνικό ρεκόρ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Αθλητής ακυρώθηκε στα 200μ, έκανε ένσταση, δικαιώθηκε και προκρίθηκε με εθνικό ρεκόρ

Ο Σιμπουσίσο Ματσένιουα έζησε ένα από τα πιο τρελά πρωϊνά της ζωής του αφού βρέθηκε από την κόλαση του αποκλεισμού λόγω άκυρης εκκίνησης στη θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά των 200μ.

Αυτό το πρωϊνό θα το θυμάται για χρόνια ο Σιμπουσίσο Ματσένιουα από την Σουαζινάλνδη. Ο 33χρονος σπρίντερ ήταν να αγωνιστεί αρχικά στην τρίτη προκριματική σειρά των 200μ.

Ωστόσο, χρεώθηκε με άκυρη εκκίνηση και ακυρώθηκε. Αμέσως έκανε ένσταση ζητώντας την εξέταση του βίντεο και οι αγωνοδίκες έκριναν ότι είχε δίκιο.

Έτσι, τον έβαλαν να τρέξει στην έβδομη και τελευταία προκριματική σειρά. Εκεί ο Ματσένιουα με χρόνο 20.34 τερμάτισε δεύτερος, έκανε εθνικό ρεκόρ και παράλληλα προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά των 200μ. σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ