ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Απογειώθηκε ο εκπληκτικός Τεντόγλου, στον τελικό με ένα άλμα στα 8.22μ.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Απογειώθηκε ο εκπληκτικός Τεντόγλου, στον τελικό με ένα άλμα στα 8.22μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου με το πρώτο του άλμα στα 8.22μ. έπιασε το όριο και πέρασε στον τελικό του μήκους που θα γίνει τη Δευτέρα (2/8).

Ένα άλμα όπως ακριβώς είχε πει και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SPORT24 χρειάστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του άλματος εις μήκος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Ο εκπληκτικός Έλληνας αθλητής έκανε στην πρώτη του προσπάθεια 8.22μ και πέρασε το όριο των 8.15μ. για να βρεθεί στον τελικό της Δευτέρας (2/8).

Ο Τεντόγλου αγωνίστηκε στο δεύτερο γκρουπ, ως 10ος, και ήταν ο δεύτερος από τη σειρά του που έπιασε το όριο πρόκρισης στον τελικό με το πρώτο του άλμα καθώς οι υπόλοιπο συναθλητές του στην πρώτη τους προσπάθεια είτε είχαν άλματα κάτω από τα οκτώ μέτρα, είτε ήταν άκυροι.

Ο έτερος που είχε περάσει στον τελικό με την πρώτη ο Ετσεβαρία από την Κούβα με άλμα στα 8.50μ.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ