ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Άγριο κράξιμο του Καρλ Λιούις στην 4Χ100μ των ΗΠΑ: "Χειρότερη από ερασιτέχνες"

Ο Καρλ Λιούις
Ο Καρλ Λιούις PHOTO CREDITS: © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Καρλ Λιούις εμφανίστηκε έξαλλος στο Twitter με τον αποκλεισμό των ΗΠΑ από τον τελικό των 4Χ100μ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι ΗΠΑ αποκλείστηκαν από τον τελικό στα 4Χ100μ των Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αδυνατώντας να προσεγγίσουν τους χρόνους που θα τους έφερναν στην πρώτη οκτάδα των προκριματικών. Μία αποτυχία που έκανε, όπως ήταν λογικό, αρκετό θόρυβο στη χώρα, με τον Καρλ Λιούις να ξεσπά στο Twitter.

Ο διασημότερος αθλητής του στίβου στις ΗΠΑ δεν έκρυψε την ενόχληση και την απογοήτευσή του γι αυτό που είδε, για το αποτέλεσμα, για τον αποκλεισμό. Έτσι, έγραψε στο Twitter:

"Η ομάδα των ΗΠΑ, έκανε τα πάντα λάθος στην σκυταλοδρομία των ανδρών. Οι αλλαγές ήταν λάθος, οι αθλητές έτρεχαν με λάθος... πόδια και ήταν σαφές ότι δεν υπήρχε ηγεσία. Είναι εντελώς απαράδεκτο για μια ομάδα των ΗΠΑ να φαίνεται χειρότερη από ερασιτέχνες".

Παρεμπιπτόντως, η Τζαμάικα είχε τον καλύτερο χρόνο των προκριματικών με 37.82. Αναλυτικά η οκτάδα του τελικού:

1. Τζαμάικα 37.82

2. Κίνα 37.92

3. Καναδάς 37.92

4. Ιταλία 37.95

5. Μ. Βρετανία 38.02

6. Γερμανία 38.06

7. Γκάνα 38.08

8. Ιαπωνία 38.16

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ