ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η σφιχτή αγκαλιά της Βασιλικής Μιλλούση στον Μανόλο Καραλή για την τέταρτη θέση στο επί κοντώ

Ο Μανόλο Καραλής στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Μανόλο Καραλής στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η Βασιλική Μιλλούση συνεχάρη τον Μανόλο Καραλή με μια σφιχτή αγκαλιά, για την τέταρτη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Ο Μανόλο Καραλής έκανε μια συγκλονιστική προσπάθεια στον τελικό του άλματος επί κοντώ, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση και βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ.

Ο 21χρονος πρωταθλητής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προσπάθειών του στον τελικό του άλματος επί κοντώ, δέχθηκε τη σφιχτή αγκαλιά της πρώην αθλήτριας της γυμναστικής και συζύγου του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλικής Μιλλούση, την οποία κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΕΟΕ.

Ο Μανόλο Καραλής μίλησε στο SPORT24 και τη Μαρία Καούκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του, μέχρι να καταφέρει να φτάσει στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ