ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Νίκος Τσώνης, η φωνή του ελληνικού στίβου, περιγράφει στο SPORT24 το τελευταίο άλμα του Τεντόγλου: "Πίστεψα ότι θα το κάνει και το έκανε"

Ο Νίκος Τσώνης, η φωνή του ελληνικού στίβου, περιγράφει στο SPORT24 το τελευταίο άλμα του Τεντόγλου: "Πίστεψα ότι θα το κάνει και το έκανε"

Ο Νίκος Τσώνης, δημοσιογράφος που περιέγραψε για την ΕΡΤ το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου, μίλησε στο SPORT24 για το τελευταίο χρυσό άλμα στον τελικό του μήκους.

Το τελευταίο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στον τελικό του μήκους ήταν κι αυτό που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Νίκος Τσώνης, ο δημοσιογράφος που περιέγραψε για λογαριασμό της ΕΡΤ το χρυσό άλμα του 23χρονου αθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μίλησε στο SPORT24 για τον τελικό και τις στιγμές που προηγήθηκαν της προσπάθειας που εκτόξευσε τον Μίλτο Τεντόγλου στην κορυφή!

"Είχα τεράστια αγωνία καθόλη τη διάρκεια του αγώνα γιατί βλέπαμε κι εμείς ότι στα πρώτα του άλματα ο Μίλτος ήταν αγχωμένος. Αλλά πρόκειται για έναν ιδιαίτερο αθλητή, με τεράστιες ψυχικές δυνάμεις, ο οποίος έχει ψυχολογία ενός από τους μεγαλύτερους sportsmen στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού. Παράλληλα, αυτό το άλμα θα του δώσει και την αυτοπεποίθηση ώστε στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις να ξεκινά από την αρχή με μεγάλα άλματα. Μην ξεχνάμε ότι το μήκος είναι ένα αγώνισμα, που έχουν κυριαρχήσει οι Αμερικανοί με 22 μετάλλια από το 1896. Μεταξύ άλλων, έχουν διακριθεί σπουδαίοι αθλητές, όπως ο Καρλ Λιούις και άλλοι πολλοί θρύλοι του αθλήματος. Σκεφτόμουν στο τελευταίο άλμα ότι μπορεί να το κάνει, ήθελε μόνο να συγκλεντρωθεί. Όταν τον είδα να ξεκινάει, το πίστεψα ότι θα το κάνει. Και το έκανε. Να είστε σίγουροι ότι μπορεί να κάνει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις, που θα τον γράψουν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του παγκόσμιου στίβου" είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Τσώνης στο SPORT24.

* O Μίλτος Τεντόγλου είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ