ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Λύγισε η Πεσιρίδου για την ατυχία της: "Ένιωσα ένα κρακ στο δοκιμαστικό"

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου 2021 DAVID J. PHILLIP / AP PHOTO

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ούσα σε κακή ψυχολογική κατάσταση μίλησε για την άτυχη στιγμή της και τον τραυματισμό της αμέσως μετά την εκκίνηση στα 100μ. με εμπόδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το να φτάνεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα από όλες τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν όλοι οι αθλητές και να τραυματίζεσαι αμέσως μετά την εκκίνηση στον αγώνα σου είναι σίγουρα κάτι το σκληρό.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου στάθηκε άτυχη στον προκριματικό των 100μ. με εμπόδια αφού τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά της.

Αμέσως μετά μιλώντας στην ΕΡΤ σε εμφανώς κακή ψυχολογική κατάσταση τόνισε: "Είναι λίγο δύσκολη η κατάστασή μου για να μιλήσω. Ήμουν όντως σε καλή κατάσταση. Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο να κάνω δοκιμαστικό. Ένιωσα ένα κρακ, λέω δεν μπορεί να έπαθα θλάση έτσι ξαφνικά και με το που ξεκινήσαμε δεν με κράτησε το πόδι μου.

Σίγουρα συμβαίνουν, αλλά είναι λίγο γκαντεμιά σε αυτόν τον αγώνα. Ήρθες εδώ, έχεις περάσει όλα τα εμπόδια για να φτάσεις στο Τόκιο"

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕΣΙΡΙΔΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ