ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Κυριακοπούλου: "Ήθελα τα 4μ70 και ας είχα την ίδια θέση"

Κυριακοπούλου: "Ήθελα τα 4μ70 και ας είχα την ίδια θέση"
ΕΡΤ

Ο Νικόλ Κυριακοπούλου δήλωσε ότι ήθελε να πιάσει τα 4μ70 στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως είναι ευχαριστημένη με την όγδοη θέση που κατέλαβε.

Ο Νικόλ Κυριακοπούλου τερμάτισε στην 8η θέση του τελικού στο άλμα επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων και στις πρώτες δηλώσεις της τόνισε ότι θα ήθελε ένα καλύτερο άλμα από τα 4μ50 που κατάφερε.

"Για κάποια στιγμή πίστεψα ότι ίσως τα 4μ70 μπορεί να δώσουν μετάλλιο, αλλά τελικά δεν έγινε έτσι. Θα ήθελα το 4μ70, κι ας έπαιρνα την ίδια θέση. Δεν με πείραζε. Είμαι ευτυχισμένη που πέτυχα τον στόχο μου. Την όγδοη θέση δεν τη λες λίγη".

Η 35χρονη πρωταθλήτρια παραδέχθηκε ότι έκανε κάποια λάθη στον αγώνα της, όμως ο στόχος του 4μ70 παρέμενε εφικτός: "Σήμερα δεν ήμουν τόσο καλά, όσο θα ήθελα. Νομίζω θα μπορούσα να περάσω τα 4μ70. Έκανα κάποια λάθη. Ήταν δύσκολος αγώνας, περίεργος. Μιλάμε για άλλα επίπεδα, πολύ δύσκολα, όχι ακατόρθωτα. Όπως πήγε η χρονιά, είμαι πολύ ευχαριστημένη και ευτυχισμένη".

Καταλήγοντας, υποσχέθηκε ότι δεν σταματάει εδώ τις προσπάθειές της στο άθλημα: "Θα έχουμε και συνέχεια".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ