ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ

Καραλής μετά το άλμα στα 5,81: "Ίσως ένα εθνικό ρεκόρ προορίζεται να καταρριφθεί σε Εθνικό Πρωτάθλημα"

Ο Εμμανουήλ Καραλής στην ημερίδα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ
Ο Εμμανουήλ Καραλής στην ημερίδα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ EUROKINISSI

Ο Εμαννούλ Καραλής δύο ημέρες μετά τον σπουδαίο αγώνα στο μίτινγκ επί κοντώ του Ρενό Λαβιλενί στο Κλερμόν Φεράν, όπου πέρασε τα 5,81 μέτρα και βρέθηκε δεύτερος πίσω από τον Μένο Φλουν με 5,87μ., έστειλε το μήνυμά του για τον στόχο της κατάρριψης του εθνικού ρεκόρ.

Έναν σπουδαίο αγώνα στο μίτινγκ επί κοντώ του Ρενό Λαβιλενί στο Κλερμόν Φεράν πραγματοποίησε την Κυριακή (20/2) ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη ξεπέρασε τα 5,81 μ. και ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο πέτυχε πριν λίγες ημέρες στην Ουψάλα.

Ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έκανε σήμερα τον πέμπτο του αγώνα στη χρονιά και κατάφερε να περάσει για τέταρτη φορά στην καριέρα του το φράγμα των 5,80 μέτρων.

Κατέλαβε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Μένο Φλουν που πέρασε τα 5,87 μ. Στην ανάρτησή του την Τρίτη (22/2) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δημοσίευσε την προσπάθειά του, στέλνοντας το μήνυμά του για την κατάρριψη του εθνικού ρεκόρ.

"Η κοντινή μου προσπάθεια στα 5,87μ. για νέο εθνικό ρεκόρ. Ποιος ξέρει.. ίσως ένα εθνικό ρεκόρ προορίζεται να καταρριφθεί σε Εθνικό Πρωτάθλημα!", έγραψε στην ανάρτησή του στο Tweet ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

TAGS ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ