ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Η Ότι κι αν εγέρασε

Η Ότι κι αν εγέρασε

Η 50χρονη "βασίλισσα του στίβου" έγραψε ιστορία στη Βαρκελώνη. Στρέφει ήδη το ενδιαφέρον της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2011.

Η εικόνα της 50χρονης Μάρλεν Ότι προκάλεσε... σφίξιμο σε αρκετές γυναίκες. Η κορυφαία αθλήτρια που δεν κέρδισε ποτέ χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο έγραψε ιστορία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια που συμμετείχε στη διοργάνωση.

Η Τζαμαϊκανή σπρίντερ συμμετείχε με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100μ. της Σλοβενίας (σ.σ. χώρα την οποία εκπροσωπεί από το 2002) στους προκριματικούς του αγωνίσματος το Σάββατο(31/7).

Φυσικά η Σλοβενία αποκλείστηκε (σ.σ. τερμάτισε 7η στη σειρά της), κάτι που δεν προκάλεσε έκπληξη στην Ότι. Πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς στην Κορέα και φυσικά στο Λονδίνο για μία 8η συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

" Το αντιμετωπίζω ως πρόκληση και είναι πραγματικά ευχαρίστηση για μένα να συναγωνίζομαι γυναίκες νεότερες από μένα. Νομίζω ότι βρίσκεται στα γονίδια μου. Προσπαθώ να σπρώξω τον εαυτό μου να φτάσει στα όρια του. Έτσι "γεμίζω" από αδρεναλίνη", τόνισε η Ότι που αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο στο Ολυμπιακό στάδιο της Βαρκελώνης και παραχώρησε σειρά συνεντεύξεων.

Σκοπεύει να συνεχίσει την προετοιμασία της στη Φλόριντα, ώστε να καταφέρει να διεκδικήσει με αξιώσεις τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τι κι αν θα είναι 51 χρονών; Το λέει η καρδιά της.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ