ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ

Φραντζεσκάκης: "Ήξερα ότι η πρώτη βολή ήταν αρκετή για τη δωδέκαδα, πάω για το καλύτερο στον τελικό "

Ο Κώστας Φραντζεσκάκης στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ
Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ PRINT SCREEN

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης δήλωσε αμέσως μετά τον ημιτελικό της σφυροβολίας, ότι ήξερε εξ αρχής ότι η πρώτη βολή του έδινε το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης προκρίθηκε στον τελικό της σφυροβολίας στο ευρωπαϊκό στίβου στο Μόναχο και στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ αμέσως μετά το ματς δήλωσε ότι στον τελικό θα πάει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά είναι ρεαλιστής, ενώ για τον ημιτελικό τόνισε ότι ήξερε από πριν ότι με την πρώτη βολή είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φραντζεσκάκης: Για την ημιτελική φάση: "Ισχύει έκανα καλή πρώτη βολή. Ήξερα ότι ήταν αρκετή για να με βάλει στη δωδεκάδα. Το πρώτο γκρουπ δεν μπήκε πολύ καλά. Στη δεύτερη βολή προσπάθησε να κάνω ατομικό ρεκόρ, είτε να πιάσω το όριο για τον τελικό. Βιάστηκα και έκανα άκυρη βολή. Το άφησα στην τελευταία βολή να ξεκουραστώ για αύριο".

Για τον τελικό: "Για να είμαι ειλικρινής, είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά είναι και οι υπόλοιποι. Ρεαλιστικά δεν μπορώ να τους κοντράρω. Το μετάλλιο θα παιχτεί στα 80 μέτρα. Θα προσπαθήσω για ένα ατομικό ρεκόρ, μια διάκριση. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο".

Για το αν μπορεί τα 79 μέτρα: "Τα 79 μέτρα είναι μέσα στον στόχο. Μπορώ να το κάνω. Είναι να μου κάτσει η τέλεια τεχνική, την τέλεια στιγμή".

TAGS ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ