ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Ευρωπαϊκό στίβου: Η χρυσή Ντρισμπιώτη θα συμμετάσχει και στα 20χλμ. βάδην

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με την ελληνική σημαία στον τερματισμό των 35 χλμ βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με την ελληνική σημαία στον τερματισμό των 35 χλμ βάδην EUROKINISSI SPORTS

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα αγωνιστεί τελικά κανονικά και στα 20 χλμ βάδην μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στα 35χλμ.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επιστρέφει στην Odeonsplatz για να πάρει θέση εκκίνησης στα 20χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35χλμ. βάδην επέλεξε να μπει και στη μικρότερη απόσταση, προκειμένου να βιώσει μια ακόμη σπουδαία εμπειρία. Η πρωταθλήτρια μας νιώθει καλά σωματικά και αποφάσισε μαζί με τον προπονητή της Ναπολέων Κεγαλόπουλο, να πάρει μέρος στον αγώνα, κυρίως για να απολαύσει, δίχως κανένα άγχος, την συμμετοχή της στην απόσταση.

Η Ντρισμπιώτη διανύει εξαιρετική σεζόν, η οποία κορυφώθηκε πριν λίγα 24ωρα με την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Η πρωταθλήτρια μας θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μαζί με την συναθλήτρια και φίλη της Χριστίνα Παπαδοπούλου, που ωστόσο τη φετινή σεζόν αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό, που δεν της επιτρέπει να κυνηγήσει τους χρόνους που θα ήθελε.

Η αθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει να κυνηγήσει ένα αποτέλεσμα ανάλογο των δυνατοτήτων της

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ