ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Απογοήτευσε η Πέρρα

Greece's Athanasia Perra competes in the Women's Triple Jump during the European Athletics Championships, in Barcelona, Spain, Thursday, July 29, 2010. (AP Photo/Matt Dunham)
Greece's Athanasia Perra competes in the Women's Triple Jump during the European Athletics Championships, in Barcelona, Spain, Thursday, July 29, 2010. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Μόλις 10η έμεινε η 27χρονη άλτρια, αν και ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Το άγχος "έφαγε" την Αθανασία Πέρρα στον τελικό της Βαρκελώνης. Η 27χρονη αθλήτρια της Σοφίας Μπακατσάκη δεν κατάφερε να περάσει καν στις πρώτες οκτώ, ώστε να εξασφαλίσει ακόμα τρία άλματα.

Η Πέρρα κατετάγη 10η στον τελικό με 13.83 μέτρα. Ξεκίνησε την προσπάθεια της με ένα άκυρο και ακολούθησε ένα άλμα στα 13.62 μέτρα.

Έφτασε στη Βαρκελώνη με 14.61 μέτρα, μία από τις κορυφαίες επιδόσεις στην Ευρώπη. " Δεν ήταν η μέρα μου. Δεν ξέρω τι να πω, δεν τα κατάφερα. Με ενόχλησε λίγο και το γόνατο από ένα μικροτραυματισμό που είχα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, μου βγήκε και η κούραση. Πριν τον αγώνα πίστευα ότι μπορούσα να κάνω 14.20μ με 14.25μ", υποστήριξε η Πέρρα.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στέφθηκε η Ουκρανή Όλγα Σαλαντούχα με άλμα στα 14.81 μέτρα που είναι η κορυφαία επίδοση φέτος. Η Ιταλίδα Σιμόνα Λα Μάντια με ένα άλμα της... προκοπής κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο (14.56μ.) και η Βελγίδα Σβετλάνα Μπολσάκοβα ήταν τρίτη με εθνικό ρεκόρ (14.55μ.)

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ