ΣΤΗΛΕΣ

Transfer Bullets: Το τσεκ του Ρέμπε στον Μπίστροβιτς

CSKA's Kristijan Bistrovic, left, and Ludogorets' Mavis Tchibota compete for the ball during the Europa League group H soccer match between CSKA Moscow and PFC Ludogorets Razgrad at CSKA Arena in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
CSKA's Kristijan Bistrovic, left, and Ludogorets' Mavis Tchibota compete for the ball during the Europa League group H soccer match between CSKA Moscow and PFC Ludogorets Razgrad at CSKA Arena in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP

Ο μέσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κρίστιαν Μπίστροβιτς, βρίσκεται στο μπλοκάκι του Όλαφ Ρέμπε για τον ΠΑΟΚ. Η άρνηση του Ταβάρες για Ελλάδα, το παιχνίδι του Βόλου με Ουάρντα και η επιμονή των Αράβων για Φιγκεϊρέδο.

Οι μεταγραφικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ καθώς οι ελληνικές ομάδες κινούνται για να καλύψουν τα κενά που έχουν στα ρόστερ τους.

Το Sport24.gr μέσα από τη στήλη Transfer Bullets σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις των ομάδων της Super League.

  • Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα και εν αναμονή των διπλών ματς με την Κρασνοντάρ έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά τις τελευταίες ώρες στην απόκτηση επιθετικού, ειδικά μετά τη δρομολογημένη πώληση του Τσούμπα Άκπομ στη Μίντλεσμπρο. Δεξιός μπακ, τερματοφύλακας και αμυντικός μέσος είναι οι άλλες θέσεις που ψάχνει ενίσχυση ο Όλαφ Ρέμπε. Για τη θέση του αμυντικού χαφ προτάθηκε και βρίσκεται στο μπλοκάκι του Γερμανού τεχνικού διευθυντή ο Κρίστιαν Μπίστροβιτς. Ο 22χρονος Κροάτης παραχωρείται δανεικός, αλλά με πολύ υψηλή οψιόν αγοράς (5.000.000 ευρώ). Η ΤΣΣΚΑ τον απέκτησε από τη Σλάβεν Μπέλουπο το 2018.

  • Ο Ολυμπιακός ψάχτηκε για την περίπτωση του Νούνο Ταβάρες όσον αφορά στην ενίσχυση στο δεξί αμυντικό άκρο. Ο 20χρονος της Μπενφίκα, ωστόσο, δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Θεωρείται μεγάλο ταλέντο για τους αετούς, παρά το γεγονός είναι δύσκολο να βρει θέση με τον Αντρέ Αλμέιδα μπροστά του.

  • Ακόμη δεν έχει βρει ομάδα ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ. Ούτε εντός, ούτε εκτός, ούτε επί τα αυτά έχει κάτσει η μπίλια για τον Αιγύπτιο. Όσο ο 26χρονος δεν έχει βρει τον σταθμό της τρέχουσας σεζόν, στο Βόλο ελπίζουν ότι θα τον αποκτήσουν δανεικό. Ο ίδιος συνεχίζει να κλωτσάει, ο χρόνος όμως πιέζει.

  • Στις 25 Ιουλίου ενημερωθήκατε για την έλευση του Σίμον Λούντεβαλ στο Βόλο. Ο 32χρονος Σουηδός άντεξε λιγότερο από δύο μήνες στην πατρίδα μας. Ούτε ντεμπούτο δεν έκανε με την ομάδα της Μαγνησίας. Ο Σκανδιναβός ήδη έχει αναχωρήσει για την πατρίδα του.

  • Όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr ο ΟΦΗ απάντησε αρνητικά στην κρούση που έγινε από την Αλ Φουζαϊράχ για τον Ζοάο Φιγκεϊρέδο. Oι Άραβες σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίζονται διατεθειμένοι να επανέλθουν για τον Φιγκεϊρέδο. Και δεν είναι μόνοι τους. Στο κόλπο έχει μπει (πιο δυναμικά) η Αλ Βασλ.

  • Ελεύθερος έμεινε από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μάρκο Μπλάζιτς. Ο 32χρονος Σέρβος είχε σημαντική συμβολή στην επιστροφή της Ελαφράς Ταξιαρχίας στην πρώτη κατηγορία. Δεν αποκλείεται η νέα σεζόν να τον βρει στη Super League Interwetten, ειδάλλως επαναπατρισμός για λογαριασμό της Ραντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ