ΣΤΗΛΕΣ

Transfer Bullets: Τα τρία "όχι" ΑΕΚ-Ινσούα που έγιναν "ναι"

Transfer Bullets: Τα τρία "όχι" ΑΕΚ-Ινσούα που έγιναν "ναι"

Τρεις φορές ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις ΑΕΚ με Ινσούα πριν πέσουν οι υπογραφές. Ο εκλεκτός του Φερέιρα, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Champions League. Το άκυρο του Ιντέγε στην προοπτική της Κύπρου.

Οι μεταγραφικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ καθώς οι ελληνικές ομάδες κινούνται με το βλέμμα στην ενίσχυση για την επόμενη σεζόν.

Το Sport24.gr μέσα από τη στήλη Transfer Bullets σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις των ομάδων της Super League.

  • Αρκετά επεισόδια και σκαμπανεβάσματα είχε το σίριαλ με τον Εμανουέλ Ινσούα μέχρι να φθάσουμε στην ανακοίνωση της Πέμπτης (13/8). Η διαπραγμάτευση των δύο πλευρών διήρκεσε 15 ημέρες και πέρασε από χίλια κύματα. Τρεις φορές ναυάγησε η μεταγραφή μέχρι οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία. Έπεσε λίγο ο Αργεντινός (και ο αδελφός του) στις απαιτήσεις του, ανέβηκε λίγο η ΑΕΚ και βρέθηκε η χρυσή τομή. Καθοριστική η μεταστροφή του 29χρονου και η επιδίωξη επαφής με τον Δικέφαλο μετά την ανακοίνωση απόσυρσης ενδιαφέροντος όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr. Υπενθυμίζουμε ότι ο "πότσο" αρνήθηκε πρόταση της Αλάνιασπορ με 600.000 ετησίως, ενώ το ενδιαφέρον της Οσασούνα από την Ισπανία δεν επισημοποιήθηκε.

  • Τον παίκτη που ήθελε ο Αμπέλ Φερέιρα για τη μεσαία γραμμή θα τον βρει απέναντί του, αντίπαλό του στο δεύτερο προκριματικό του Champions League. Ο Μπέρναρντ Μένσα ήταν ο διακαής πόθος του Πορτογάλου προπονητή του ΠΑΟΚ. Το είχε παραδεχθεί και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στο Sport24.gr. Τελικά ο Γκανέζος παραχωρήθηκε δανεικός από την Καϊσερίσπορ στην Μπεσίκτας. H ομάδα της Κωνσταντινούπολης διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους 4.500.000 ευρώ ενώ σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ οι ετήσιες πάγιες απολαβές του θα ανέρχονται σε 1.300.000 ευρώ.

  • Ο Ολυμπιακός έχει παγώσει την περίπτωση του Μιγκέλ Τράουκο της Σεντ-Ετιέν και μαζί έχουν παγώσει και τα γαλλικά σενάρια που ανέφεραν ότι σε περίπτωση αποχώρησής του ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ θα ήταν ο πρώτος στόχος των "βερ". Ο Έλληνας διεθνής μπακ είναι στη λίστα της γαλλικής ομάδας, αλλά όχι στην κορυφή της. Υπάρχουν ονόματα σε υψηλότερη θέση προτεραιότητας, όπως ο Γιουσούφ Κονέ της Λιόν.

  • O Μπράουν Ιντέγε συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και όπως λέει και ο ίδιος σε όσους (ομάδες, μάνατζερ) τον πλησιάζουν δεν βιάζεται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πριν από λίγες ημέρες τον πλησίασε μάνατζερ μεταφέροντάς την προοπτική της Ανόρθωσης με ετήσιες απολαβές 350.000 ευρώ. Ο Νιγηριανός, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρος. "Δεν με ενδιαφέρει να παίξω στην Κύπρο", απάντησε. Τελικά η Κυρία στράφηκε στον Μιχάλη Μανιά. Η πρώην ομάδα του, ο Άρης, ανακοίνωσε τον Κριστιάν Γκανέα. Μέχρι να αποσπάσει το ναι του Ρουμάνου έπαιξε και η περίπτωση του Ζούνιορ Ταβάρες από τη Σάο Πάουλο.

  • Η Λαμία διάγει περίοδο αβεβαιότητας με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να έχει βάλει πωλητήριο με ανοικτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο. Μέχρι να βρεθεί λύση σε συνδυασμό με το θολό τηλεοπτικό τοπίο η ομάδα της Φθιώτιδας κινείται σε ρηχά νερά. Η διοίκηση των κυανόλευκων, ωστόσο, βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή και μια τρίτη θητεία του Πίτι. Ο 39χρονος Καταλανός έχει συμβόλαιο με την Γιαμσεντπούρ της Ινδίας, ωστόσο δεν θα έλεγε όχι σε μια επιστροφή.

  • Ο Ατρόμητος έχει ήδη αποκτήσει τον Πάτρικ Σόλομον από τη Μάτερμπουργκ με εισήγηση του Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός επέστρεψε στο Περιστέρι και σύμφωνα με πληροφορίες έχει στη λίστα του έναν ακόμη παίκτη από την αυστριακή ομάδα. Πρόκειται για τον 28χρονο Αυστριακό κεντρικό αμυντικό, Λούκας Ρατ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος. Ήδη έχει αποκτήσει τους Ανδρέα Γιαννιώτη (δανεικό από Μακάμπι Τελ Αβίβ) και Αμίρ Αγκάγιεφ (με ελεύθερη μεταγραφή από τη Σουμγκαγίτ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ