ΣΤΗΛΕΣ

Transfer Bullets: O Ρόχας στη λίστα του Παναθηναϊκού

Transfer Bullets: O Ρόχας στη λίστα του Παναθηναϊκού

Ο 23χρονος αριστερός μπακ της Σαν Λορένσο, Γκαμπριέλ Ρόχας, βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού. Ο ΑΠΟΕΛ για τον Μπούα που απασχόλησε τον Ολυμπιακό. Ο όρος για το 1+1 του Νίνη με το Βόλο.

Οι μεταγραφικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ καθώς οι ελληνικές ομάδες κινούνται με το βλέμμα στην ενίσχυση για την επόμενη σεζόν.

Το Sport24.gr μέσα από τη στήλη Transfer Bullets σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις των ομάδων της Super League.

  • Ο Παναθηναϊκός επέλεξε από την Αργεντινή τον δεξιό του μπακ, ενώ όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr νωρίτερα επανέρχεται δυναμικά και για τον Ντιόγκο Βιάνα για να κλειδώσει την ενίσχυση σε αυτή τη θέση. Ο Φακούντο Σάντσες αναμένεται στην Ελλάδα, αν και παρουσιάστηκε μικρή καθυστέρηση στην πτήση του 30χρονου πρώην μπακ της Εστουδιάντες με προορισμό την Αθήνα. Ο Τσάβι Ρόκα στρέφει πρωτίστως την αναζήτησή του για αριστερό μπακ και μέσο, δευτερευόντως και συναρτήσει Μακέντα για επιθετικό. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για το αριστερό αμυντικό άκρο είναι του 23χρονου της Σαν Λορένσο, Γκαμπριέλ Ρόχας. Το συμβόλαιό του με την "σικλόν" εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο δεν είναι και εύκολη περίπτωση. Σύμφωνα, δε, με άλλες πληροφορίες προτάθηκε και ο Ζούνιορ Ταβάρες της Σάο Πάουλο.

  • Ο Κέβιν Μπούα έπαιξε τον Απρίλιο - εν μέσω καραντίνας λόγω κορονοϊού - αρκετά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο 27χρονος Ισπανοελβετός είναι ελεύθερος, καθώς όπως αναμενόταν δεν επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Βασιλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΑΠΟΕΛ έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκησή του. Οι γαλαζοκίτρινοι τον θέλουν πολύ, χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή να έχει επιτευχθεί συμφωνία. Μπορεί να μην έκανε το δρομολόγιο για την Ελλάδα, αλλά είναι πιθανό να το κάνει για την Κύπρο ο Μπούα...

  • Πριν από λίγες ημέρες ενημερωθήκατε για την πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Άρη για τον Σάσα, η οποία όμως απορρίφθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς κρίθηκε χαμηλή. Ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μέσο έδειξε πριν από λίγες ημέρες και η Αντάλιασπορ. Δεν έκανε κρούση επίσημη στον Άρη, αλλά μίλησε απευθείας με τον ίδιον τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του. Το συμβόλαιο που προσέφεραν οι Τούρκοι στον Σάσα ήταν καλό, δεν μπορούσαν ωστόσο να καλύψουν τις απαιτήσεις του Άρη και ο φάκελος του παίκτη μπήκε προσωρινά στο αρχείο. Αξίζει να τονιστεί ότι ο Σάσα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τον Άρη.

  • Ο Σωτήρης Νίνης ανήκει εδώ και λίγες ημέρες στο Βόλο. Πρόκειται για μια επιστροφή που λόγω ονόματος έκλεψε τις μεταγραφικές εντυπώσεις στη δραστηριότητα των ομάδων της Super League τις τελευταίες ημέρες. Το συμβόλαιο του 30χρονου με την ομάδα της Μαγνησίας μονοετές, αλλά με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη. Αυτή η οψιόν είναι αυτόματη καθώς εάν ο πρώην μέσος των Παναθηναϊκού, Πάρμα, ΠΑΟΚ, Σαρλερουά, Μέχελεν, Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, Χαποέλ Ασκελόν συμπληρώσει πάνω από 20 συμμετοχές θα παραμείνει και τη μεθεπόμενη σεζόν. Στο Βόλο ήταν ενήμεροι για την κατάστασή του και τα εργομετρικά του ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

  • Ο Αστέρας ήδη έχει αποκτήσει δύο Αργεντινούς, Μπράιαν Ορόσκο και Φεντερίκο Άλβαρες (έχει ανακοινώσει τον Βραζιλιάνο Λέο Τίλικα, ενώ βρίσκεται κοντά στον Ισπανό Κίλες). Η ομάδα της Τρίπολης έκανε πρόταση και στον Εσεκιέλ Σερούτι της Σαν Λορένσο, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε από τον 28χρονο πρώην εξτρέμ των Σαρμιέντο, Ολίμπο, Εστουδιάντες, Αλ Χιλάλ και Ιντεπεντιέντε. Ένας συνεπώνυμός του, ωστόσο, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Ο Μάουρο Σερούτι κάνει προπονήσεις με την Παναχαϊκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ