ΣΤΗΛΕΣ

Transfer Bullets: Η φόρμουλα και το κασέ των Αράβων για Βέρντε

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η φόρμουλα και το κασέ των Αράβων για Βέρντε, η ανταγωνίστρια του Παναθηναϊκού για τον Ανουάρ, η επιστροφή που εξετάζει ο Άρης, η ρήτρα του Κουέστα και οι Ισπανοί των Παναιτωλικού και Βόλου.

Οι μεταγραφικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ καθώς οι ελληνικές ομάδες κινούνται με το βλέμμα στην ενίσχυση για την επόμενη σεζόν.

Το Sport24.gr μέσα από τη στήλη Transfer Bullets σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις των ομάδων της Super League. Η φόρμουλα και το κασέ των Αράβων για Βέρντε, η ισπανική ομάδα ανταγωνίστρια του Παναθηναϊκού για τον Ανουάρ, η επιστροφή που εξετάζει ο Άρης, η ρήτρα του Κουέστα και οι Ισπανοί των Παναιτωλικού και Βόλου.

  • Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα για τον Ντανιέλε Βέρντε. Οι κινήσεις των εκπροσώπων του Ναπολιτάνου εξτρέμ της ΑΕΚ δεν κινούνται μόνον προς την Αραβία (με επίκεντρο τα Εμιράτα, αλλά και προεκτάσεις σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ), καθώς κάτι περιμένουν κι από Ιταλία ή Ισπανία. Τις δυο χώρες, δηλαδή, στις οποίες έχει αγωνιστεί πριν έλθει στην Ελλάδα. Όσον αφορά στο αραβικό ενδιαφέρον πιο συγκεκριμένα η φόρμουλα που προτείνεται είναι δανεισμός με οψιόν αγοράς. Πιο συγκεκριμένα στα ποσά. Προτείνεται (από τους εκπροσώπους) δανεισμός αντί 300.000 ευρώ και οψιόν 700.000 ευρώ στις ενδιαφερόμενες ομάδες.

  • Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να έχει στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν τον Ανουάρ. Ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ (από την οποία αγωνίστηκε δανεικός στους πράσινους το τελευταίο εξάμηνο), Μιγκέλ Άνχελ Γκόμεθ, επιβεβαίωσε πριν από λίγες ημέρες ότι ο μέσος από τη Θέουτα ζήτησε να αποχωρήσει. Εκτός από το τριφύλλι, κρούση στον 25χρονο έχουν κάνει ομάδες από την Championship, αν και φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προέρχεται από την Ισπανία. Η Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα, η οποία υποβιβάστηκε από την Primera στη Segunda, έδειξε έντονο ενδιαφέρον.

  • Μια επιστροφή εξετάζουν στον Άρη το τελευταίο διάστημα. Είναι του Ανδρέα Τάτου. Υπάρχουν συνομιλίες μεταξύ των δυο πλευρών. Ο 31χρονος μέσος βρίσκεται από το 2017 - όταν κι αποχώρησε από τον Άρη - στην Τουρκία. Αρχικά φόρεσε τη φανέλα της Ελαζίγκσπορ, ενώ την τρέχουσα σεζόν της Αλτάι. Μια προσθήκη που δεν εξετάζει μόνο για τα αδιαμφισβήτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παίκτη, αλλά και την προσωπικότητα που προσδίδει στην ομάδα.

  • Ο Χουλιάν Κουέστα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το 2022. Σε αυτό τέθηκε ρήτρα η οποία ανέρχεται στις 300.000 ευρώ. Το ποσό αυτό ισχύει τόσο για ομάδες της Super League, όσο φυσικά και του εξωτερικού. Η ομάδα που ενδιαφέρθηκε περισσότερο για την περίπτωσή του - πλην Άρη - ήταν η Αλ Νασρ. Ωστόσο, η ομάδα του Ντουμπάι δεν προχώρησε ποτέ σε επίσημη πρόταση προς τον Καταλανό.

  • O Παναιτωλικός προχώρησε σε ντεμαράζ κινήσεων τις τελευταίες ημέρες τόσο με τον Νίκο Βέργο, όσο και με τους Αργεντινούς (Μεντόσα και Ματσόλα). Η ομάδα του Αγρινίου απαλλαγμένη από την πίεση εξετάζει κι άλλες προσθήκες. Ο Χόρχε Κασάδο δεν θα συνεχίσει στην Ξάνθη και αποτελεί διακαή πόθο του Μάκη Χάβου. Υπενθυμίζεται ότι ο Μακεδόνας τεχνικός τον ήθελε διακαώς και όταν ήταν προπονητής στη Λαμία. Ο Ισπανός έχει εγνωσμένη εμπειρία (κι από Ελλάδα).

  • Ο Βόλος επιμένει ισπανικά για μία ακόμη χρονιά. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στη Μαγνησία είναι του 30χρονου Ισπανού δεξιού μπακ, Τέκιο. H Έλτσε μπορεί να έκανε εξαιρετική πορεία στη Segunda Division, αλλά ο ίδιος δεν αγωνίστηκε πολύ με την ομάδα - μόλις επτά φορές βασικός - και το κασέ του συμβαδίζει με τα οικονομικά περιθώρια των Θεσσαλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ