ΣΤΗΛΕΣ

Ο Σιόβας, ο Βίτεκ και οι αραβικές κλήσεις για Σιμόες-Γκάμα

Ο Σιόβας, ο Βίτεκ και οι αραβικές κλήσεις για Σιμόες-Γκάμα

Η Λεγκανές που δεν μπορεί να κρατήσει τον Σιόβα λόγω υποβιβασμού, ο Βίτεκ που εξετάζει ο Ρέμπε για τον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που ρώτησε για τον Σιμόες και το μέλλον του Μπρούνο Γκάμα.

Η ποδοσφαιρική σεζόν στην Ελλάδα βαδίζει προς την τελική της ευθεία, αλλά η μεταγραφική δραστηριότητα εξελίσσεται παράλληλα με τις ομάδες να κινούνται για ενίσχυση με το βλέμμα στην επόμενη.

Το Sport24.gr σάς μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις των ομάδων της Super League. Η Λεγκανές που δεν μπορεί να κρατήσει τον Σιόβα λόγω υποβιβασμού, ο Βίτεκ που εξετάζει ο Ρέμπε, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που ρώτησε για τον Σιμόες και το μέλλον του Μπρούνο Γκάμα.

  • Η Λεγκανές χρειάζεται ένα θαύμα για να παραμείνει στην Primera και εκτός απροόπτου η νέα σεζόν θα την βρει στη δεύτερη. Αρκετά στελέχη των Μαδριλένων την τρέχουσα σεζόν θ' αποχωρήσουν. Το ίδιο αναμένεται πιθανότατα να συμβεί και με τον Δημήτρη Σιόβα. Από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας παραδέχονται ότι είναι σχεδόν αδύνατο να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον 31χρονο Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό. Τόσο λόγω οικονομικών δεδομένων, όσο και λόγω φιλοδοξιών του παίκτη. Αν και προτίθενται να ζητήσουν 3.000.000 ευρώ, βλέπουν το 1.500.000 ως ρεαλιστική τιμή πώλησης. Στη Λεγκανές θεωρούν σίγουρο ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από άλλη ισπανική ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Μπορεί η χρονιά να μην εξελίχθηκε καλά, αλλά ο Έλληνας στόπερ έχει σταθερή παρουσία αυτά τα χρόνια.

  • Ο Όλαφ Ρέμπε ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ διαδεχόμενος τον Μάριο Μπράνκο και ήδη σκανάρει την αγορά της πατρίδας του για πιθανές ενισχύσεις ενόψει της επόμενης σεζόν. Μία από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν κι άρεσε στον Γερμανό είναι του 24χρονου συμπατριώτη του, Μαξιμίλιαν Βίτεκ. Ο αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Γκρόιτερ Φιρτ. Τη σεζόν που τελείωσε πέτυχε 1 γκολ σε 28 συμμετοχές, στις 27 εκ των οποίων ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα. Έχει πάνω από 150 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

  • Η Αλ-Τααβούν έδειξε ενδιαφέρον για τον Αντρέ Σιμόες και ήλθε αρχικά σε επαφή με τους εκπροσώπους του για να ρωτήσει διερευνητικά τις προθέσεις του, αλλά και για να ενημερωθεί για τις προθέσεις της ΑΕΚ. Προπονητής της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας είναι ο Πορτογάλος, Βίτορ Καμπέλος. Τελικά η Αλ-Τααβούν αποφάσισε να διαθέσει τη θέση ξένου στο ρόστερ της στον 28χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Ιάγκο Σάντος, τον οποίον γνωρίζει ο Καμπέλος από την κοινή τους θητεία στη Μορεϊρένσε. Η απόκτησή του ανακοινώθηκε την Κυριακή. Υπενθυμίζεται ότι και η άλλη αραβική ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για τον αρχηγό της Ένωσης είχε κι αυτή Πορτογάλο προπονητή. Η Αλ Αϊν του Πέδρο Εμανουέλ που πρόσφατα έφτασε κοντά στο να κάνει δικό της τον Γιάννη Φετφατζίδη.

  • Ενδιαφέρον από τα Εμιράτα έχει εκδηλωθεί και για τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος πρώτος σκόρερ του Άρη έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους κίτρινους μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να τον κρατήσει και για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν παίζει μόνη της. Όπως έλεγε ο Ίβηρας σε συμπαίκτες του ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από άλλες ελληνικές ομάδες κι από τα ΗΑΕ, ενώ απορρίπτει προς το παρόν τις κρούσεις από την Κύπρο λόγω δυναμικότητας του πρωταθλήματος.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ