ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Ούτε το τσίσο μας δηλαδή;

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring the opening goal during the Europa League Group F soccer match between Arsenal and Eintracht Frankfurt at the Emirates Stadium, in London, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring the opening goal during the Europa League Group F soccer match between Arsenal and Eintracht Frankfurt at the Emirates Stadium, in London, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Πιέρ ο Έμερικ ο Ομπαμεγιάνγκ δέχεται πολλά οργισμένα, αρνητικά, ασταδιάλια σχόλια από ψες, επειδής στον αγώνα Άρσεναλ - Μπράητον έφυγε δια να πάει προς νερού του. Δηλαδή με σχωράτε, τι να έκανε δηλαδή; Να τα έκανε πάνω του; Γράφει ο Μάκης Παπασημακόπουλος.

Είμαι έξαλλος. Γενικότερα δηλαδή όχι μόνο σήμερα, όχι μόνο συγκεκριμένα. Απλά σήμερα εστιάζω την οργή μου σε ένα συμβάν. Ο Πιέρ ο Έμερικ ο Ομπαμεγιάνγκ δέχεται πολλά οργισμένα, αρνητικά, ασταδιάλια σχόλια από ψες, επειδής κατά την διάρκεια του αγώνα της μαρτυρικής Άρσεναλ με την Μπράητον την παραθαλάσσια, έφυγε από το γήπεδο δια να πάει προς νερού του.

Και που πας ρε λιγόψυχε και εκεί φτάσαμε και τι ντροπή είναι αυτή και βγάλε την φανέλα και άλλα τέτοια λαμπρά γράφτηκαν δια την απόφαση του Γκαμπονέζου να τήνε κάνει από το γήπεδο ενώ το ματς έτρεχε και να πάει για τσίσο.

Δηλαδή με σχωράτε, τι να έκανε δηλαδή; Να τα έκανε πάνω του; Του ήρθε του παιδιού να τα κάνει. Ενδεχομένως είναι και το λεγόμενο αγχό-τσισο. Εκείνο το τσίσο που σου έρχεται όταν έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ άγχος και το σώμα σου αποφασίζει να το εκφράσει κάπως. Έμενα για παράδειγμα, με έπιανε πριν βγω στη σκηνή να πω ποίημα στις σχολικές γιορτές της 25ης Μαρτίου και τις 28ης Οκτωβρίου.

Είχε γονείς από κάτω, δασκάλους, συμμαθητάς και κάπου ο εγκέφαλός μου έστελνε σήμα στο σώμα μου ότι "παιδιά αυτός θα πεθάνει από το άγχος, ρίχτε του αλάρμ ότι κατουριέται μπας και σώσουμε το εγκεφαλικό".

TI NA EKANE ΔΗΛΑΔΗΣ;

Έτσι και ο Πιέρ ο Έμερικ. Σου λέει, δύσκολα τα πράγματα στον σύλλογο, φάγαμε τον Ουνάι τον Έμερι, τον Γκουντ Ήμπενιν τον ίδιο, τα αποτελέσματα δεν στρώνουν, μας κουμπώσανε από δίπλα τον Φρέντι τον Λιούνγκμπεργκ που από χαμόγελο πάει καλά αλλά (μάλλον) μέχρι εκεί, ωπ να η κρίση άγχους . Τόσο απλά. Τόσο εύκολα. Παίρνει γραμμή λοιπόν ο εγκέφαλος του Γκαμπονέζου ότι το καράβι θα βρει στα βράχια και του στέλνει σήμα πως "έλα μην κάνεις έτσι, απλά κατουριέσαι. ΑΠΛΑ ΚΑΤΟΥΡΙΕΣΑΙ ΠΟΛΥ".

Συγγνώμη δηλαδή που είμαστε άθρωποι και πρέπει να πάμε για τσίσα. Συγγνώμη που βαράει ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ και πρέπει να πάμε σε μια τουαλέτα για να μην τα κάνουμε πάνω μας και γίνουμε ρόμπα σε παγκόσμια κλίμακα.

Δηλαδή τι και με σχωρείτε κιόλας. Θα ήταν καλύτερος ο υπέρτιτλος "Νέα ήττα της Άρσεναλ, ο Ομπαμεγιάνγκ τα έκανε πάνω του"; Σας διαβεβαιώνω εγώ πως όχι. ΚΑΝΕΙΣ φίλος της ομάδας δεν θα ήθελε να δει τον φυσικό ηγέτη της ομάδας να βρέχει το σορτσάκι του. Επικοινωνιακά δεν είναι καλό μήνυμα ρε παιδιά πως θα γίνει;

Πήγε λοιπόν ο καψερός στην τουαλέτα. Μέχρι και ο Φρέντις ο Λιούνγκμπεργκ μπήκε μπροστά. Όχι ενώ έκανε το τσίσο του, εννοώ μπήκε μπροστά δια να τον προστατέψει. Και είπε ο άνθρωπος πως όταν πρέπει να πας, πρέπει να πας. Αλήθειες.

ΟΛΑ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ;

Να σας πω και κάτι άλλο; Θα προτιμούσαν οι φίλοι της Άρσεναλ να την είχε δει ο Πιέρ Έμερικ Γιώργαρος Καραγκούνης, να τήνε βγάλει όξω φάτσα κάρτα (ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ) και να κάνει το τσίσο του στο γήπεδο; Γιατί σε περίπτωση που σας διαφεύγει, όταν ο Γιώργαρος δεν είχε κάνει τον κόπο να πάει στο ΒΕΣΕ, έφαγε πρόστιμο πέντε χιλιάρικα ευρά από την ΟΥΦΕΑ και πέσαμε να τόνε φάμε. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ. Διότι ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.

Δεν είμαστε αδέσποτα. Θέλουμε τσίσα; Πάμε στην τουαλέτα. Τέλος. Έτσι και ο Πιέρ Έμερικ. Άκουσε το σώμα του και έτρεξε να κάνει την δουλειά του.

Αν υπάρχει κάτι πραγματικά ανησυχητικό, αυτό έχει να κάνει με την δήλωση του Φρέντι του Λιούνγκμπεργκ, που είπε ότι αυτός δεν κατάλαβε τίποτα, ότι δηλαδή ο Πιέρ ο Έμερικ, πήγε τουαλέτα, ξαναγύρισε και ο Φρέντι τα κοιτούσε τα γηπεδικά του και πάλι ένδεκα του βγαίνανε.

Πράγμα που σημαίνει πως ή δεν ξέρει τι του γίνεται ακόμα και στα βασικά του ποδοσφαίρου ή δεν τον ένοιαζε και τόσο, ή νόμιζε ότι προπονούσε την Μπράητον.

Κάθε πιθανή εξήγηση είναι κάπως προβληματική.

Αλλά κατά τα λοιπά το τσίσο του Ομπαμεγιάνγκ χάλασε τους φίλοι της Άρσεναλ.

Φοβερά πράματα φίλες και φίλοι

Αυτό ακριβώς, ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ