ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

O Tyson Fury μάς δικαιώνει

Tyson Fury, of England, displays a cut over his right eye following a heavyweight boxing match against Otto Wallin, of Sweden, Saturday, Sept. 14, 2019, in Las Vegas. Fury won by unanimous decision. (AP Photo/Isaac Brekken)
Tyson Fury, of England, displays a cut over his right eye following a heavyweight boxing match against Otto Wallin, of Sweden, Saturday, Sept. 14, 2019, in Las Vegas. Fury won by unanimous decision. (AP Photo/Isaac Brekken) AP

O Μάκης Παπασημακόπουλος γράφει για την δικαίωση που έρχεται από την προπονητική στάση ζωής του Τάησον Φιούρι και παρουσιάζει την προετοιμασία του θηριώδους πυγμάχου.

Ποιος να το έλεγε, ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί, ότι η δικαίωσή μας, η προσωπική και συλλογική μας δικαίωση θα ερχόταν από το στόμα και την προπονητική στάση ζωής του Τάησον Φιούρι;

Περιμέναμε ίσως ότι κάποιος γιατρός, μια ιατρική μελέτη, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ τέλος πάντων, κάτι που θα είχε μια επιστημονική βάση σε κάθε περίπτωση θα ερχόταν κάποια στιγμή και θα μας έλεγε: παιδιά, άκυρα αυτά που σας λέγανε τόσο καιρό για τον αυνανισμό, ούτε θα σας μείνει κουσούρι ούτε τίποτα, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. Εντάξει, μια κάποια πίεση στον καρπό και τον αγκώνα ίσως, αλλά οκ και αυτό λόγω φόρτου εργασίας. Αλλά γενικά, ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ. Ή το βαράτε, αν σας κάνει περισσότερο.

Δεν ερχόταν όμως η επιστημονική εξήγηση ή/και ευλογία. Και μια κάποια απογοήτευση την είχαμε πάρει. Διότι καλό είναι να τόνε κάνομε λάστιχο που λένε, αλλά αλλιώς αισθάνεσαι όταν έρχεται και μια σφραγίδα - εγγύηση ότι κάνεις κάτι καλό. Που κάτι σου αφήνει τέλος πάντων όλο αυτό το τράβα-τράβα-τράβα.

Και να λοιπόν που έρχεται ο σούπερ-σταρ της πυγμαχίας, ο δοξάστε - με ο ίδιος, ο άνθρωπος που αποτελεί μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις πυγμάχου που έχουμε δει στην ιστορία του αθλήματος να μας πει αυτό που επί χρόνια θέλαμε να ακούσουμε: ότι ο αυνανισμός κάμει καλό. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ.

Διότι τι είπε ο Τάησον Φιούρι ο θεός να τον έχει καλά; Ότι καθώς ετοιμάζεται για την ρεβάνς του με τον ικανότατο Ντεόντεη Γουάηλντερ δοκιμάζει "πολλά πράγματα που δεν έχω δοκιμάσει στο παρελθόν".

"Τρώω 5-6 γεύματα την ημέρα, πίνω 8 λίτρα νερό. Αν μου δώσει κάποιο πλεονέκτημα, είμαι πρόθυμος να το δοκιμάσω".

"Αυνανίζομαι επτά φορές την ημέρα για να κυκλοφορεί στον οργανισμό μου τεστοστερόνη. Θα παραμείνω ενεργός και θέλω να κρατήσω την τεστοστερόνη μου ψηλά για τον αγώνα. Δεν θέλω να πέσει το επίπεδό της".

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ;

Ο Τάησον Φιούρι, ένας αθλητής κορυφαίου επιπέδου, που αγωνίζεται για παγκόσμιους τίτλους στο άθλημά του, ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ όχι επειδή κάτι είδε που του άρεζε ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ.

Δεν αυνανίζεται επειδή κάθεται σπίτι του εδώ και δύο εβδομάδες με τις πιτζάμες και ξεπερνά με την βοήθεια του πόρνχαμπ κάποιον έρωτα που τόνε παράτησε και του εράγησε την καρδούλα, αλλά επειδής ο προπονητής του, του έδωκε ΑΥΣΤΗΡΟ πρόγραμμα εκγύμνασης τύπου:

- Πρωινό τρέξιμο

- Βάρη στο γυμναστήριο

- Αυνανιστικό σετ νούμερο 1

- Σπάρινγκ στο ρινγκ

- Ξεκούραση

- Αυνανιστικό σετ 2, 3 και 4

- Βάρη στο γυμναστήριο

- Ελαφρύ τρέξιμο

- Σπάρινγκ στο ρινγκ

- Αυνανιστικό σετ 5 και 6

- Στρέτσινγκ, αποσυμπίεση από την προπόνηση

- Αυνανιστικό σετ πριν τα νανάκια.

Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο προπόνησης που όχι απλώς χωρά, αλλά ΑΠΑΙΤΕΙ την παρουσία του αυνανισμού για να δέσει. Και ερωτώ εγώ: τι άλλο χρειαζόμαστε στην ζωή μας για να αποδείξουμε σε όλους και σε όλες ότι ο αυνανισμός δεν αποτελεί κάποια "άδεια" ασχολία; Τίποτα δεν χρειαζόμαστε, σας προλαβαίνω.

Όποιος σας ξαναπεί το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ (με λέξεις που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω εδώ επειδής υπάρχει και η λογοκρισία), του τρίβεται το πρόγραμμα του Τάησον Φιούρι στα μουτράκια.

Ορίστε κύριοι και κυρίες θα τους πείτε. Ορίστε. Δεν είμαι αυνάνας. ΑΘΛΗΤΗΣ είμαι. ΑΘΛΗΤΑΡΑΣ κιόλας. Δεν αυνανίζομαι γιατί ΕΤΣΙ. Ακολουθώ την προπονητική μέθοδο Τάησον Φιούρι επομένως μην λέτε πολλά.

Τώρα αν σας πουν κάτι του στυλ «μα καλά, εσύ μόνο αυνανίζεσαι, ούτε βάρη κάνεις, ούτε τρέξιμο, ούτε σπάρινγκ» και εδώ έχουμε απάντηση:

"Αφελέστατοι, δεν μπορώ να μπω κατευθείαν και να κάνω το πλήρες πρόγραμμα ενός επαγγελματία αθλητή, δεν είμαι τρελός, θα σκάσω. Το πάω βήμα-βήμα. Αρχίζω από τον αυνανισμό, σε κανένα εξάμηνο ξεκινάω τρέξιμο και πριν βγει η διετία θα έχω βάλει στο πρόγραμμα και τα υπόλοιπα".

Ποιος και πώς να σας πει τι;

Αυτό ακριβώς ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.

Photo Credits: AP / Isaac Brekken

TAGS ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ