ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Μια Καλίφα - Άαρον Μόοη: Συνδυασμός φωτιά

Μια Καλίφα - Άαρον Μόοη: Συνδυασμός φωτιά

Θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ και την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ να φανταστεί ότι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή, ΚΑΠΟΙΟΣ άνθρωπος θα επέλεγε τον καραφλοδαίμονα Άαρον Μόοη στην καλύτερη ενδεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Να που όμως είμαστε στο 2020 και ο σε-γενικές-γραμμές-τίγκα-συμπαθής πολυσύνθετος χαφ της Μπράητον βρίσκεται στην καλύτερη ενδεκάδα. Της Πρέμιερ Λιγκ. Σύμφωνα με την Μια Καλίφα.

Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει έστω και ένας από τους ΔΥΟ αναγνώστες της στήλης αυτής που δεν ξέρει την Μια Καλίφα, αλλά για να είμαστε απολύτως σωστοί, υπενθυμίζουμε ότι η 27χρονη σήμερα Καλίφα, γεννημένη στον Λίβανο και μεγαλωμένη στο Αμέρικα, είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πλέον διάσημες πορνοστάρ στην ιστορία του χώρου.

Η ίδια βέβαια έχει απομακρυνθεί εδώ και πολύ καιρό από την βιομηχανία του πορνό, έχοντας μάλιστα περάσει ελάχιστο χρόνο μέσα σε αυτή η αλήθεια είναι , αλλά έστω κι έτσι εξακολουθεί να παραμένει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των απανταχού fans ερωτικού ιντερνετικού υλικού.

Ωραία, κάναμε το καθήκον μας, εξηγήσαμε στα γρήγορα ποια είναι η Μια Καλίφα (ή πιο σωστά ποια ΗΤΑΝ), οπότε πάμε στο σήμερα. Στο σήμερα το λοιπόν, η Μια είναι ένα μεγάλο ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ με τον αθλητισμό, κάτι το οποίο το εκφράζει από όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες χρησιμοποιεί, ενώ δηλώνει και ένθερμη οπαδός της Πρέμιερ Λιγκ με μια έξτρα προτίμηση και συμπάθεια στην Γουεστ Χαμ.

Όχι δηλαδή τίποτα φλωριές τύπου glory hunting οπαδών της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Σίτι και των λοιπών συλλόγων του αγγλικού τοπ-6, αλλά κανονικές, "δύσκολες" ομάδες για τον οπαδό, όπως αναμφίβολα είναι η Γουεστ Χαμ.

Η Λονδρέζικη ομάδα δεν είναι υπερβολή ή κακία άλλωστε να πούμε πως δεν κάνει την ζωή ιδιαίτερα εύκολη για τους φίλους και της φίλες της, οπότε το να την υποστηρίζεις ενώ ας πούμε δεν σε αναγκάζει κάποιος οικογενειακός σύνδεσμος ή κάποια τοπική σύνδεση, σου δίνει μερικούς πόντους true-ίλας παραπάνω.

Αποφάσισε λοιπόν η Μια, με αφορμή την επιστροφή της Πρέμιερ Λιγκ στην αγωνιστική δράση να φτιάξει μια ενδεκάδα, με τους παίκτες εκείνους που θεωρεί εκείνους ως καλύτερους. Εξηγεί βέβαια το κορίτσι, πριν της τήνε πέσουν όλοι οι προπονηταί του πληκτρολογίου, ότι ούτε ειδική δηλώνει ούτε τίποτα. Απλά γουστάρει Πρέμιερ Λιγκ.

Συγκεκριμένα λοιπόν βάζει κάτω από τα δοκάρια τον Ματ Ράηαν, επειδή τον μπέρδεψε με έναν άλλο Ματ Ράηαν που ΔΕΝ παίζει ποδόσφαιρο. Άξιος λόγος για να επιλεγεί θαρρούμε ως στήλη.

Στα σέντρε μπακ της βάζει ΕΥΚΟΛΑΚΙ Βιργίλιο Φαν Ντάηκ και τον κάπως αδικαιολόγητα διαφημισμένο στην Αγγλία Χάρι Μαγκουάηαρ, με τον δεύτερο να παίρνει θέση λόγω του ύψους της μεταγραφής του. Μην το χάνεις Μία μου, δεν στρίβει ο λεβέντης μας.

Στο δεξί άκρο της άμυνας βλέπουμε τον Κάηλ Γουόκερ γιατί όπως και η Μια έχει ένα φετίχ με τα παπούτσα (επίσης πολύ δυνατός λόγος για να πάρει θέση στην ενδεκάδα), ενώ στα αριστερά συναντάμε τον Ντέκλαν Ράης, που ΔΕΝ είναι αριστερό μπακ, αλλά τον είχε δει η Μια να σκοράρει σε ένα Γουεστ Χαμ – Άρσεναλ (που ήταν και το πρώτο της λαηβ ματς της Πρέμιερ Λιγκ), οπότε για να μην παίζει δηλαδή; Λογαριασμό θα σας δώσει.

Αφήνουμε την κάπως περίεργη επιλογή για το αριστερό άκρο όμως και περνάμε στο κέντρο, εκεί όπου συναντάμε ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ τον Άαρον τον Μόοη, ο οποίος σύμφωνα με την Μια είναι κάτι σαν τον Καγουάη Λέναρντ του ποδοσφαίρου και ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

Ο Άαρον Μόοη είναι σαν τον Καγουάη Λέναρντ. Και όχι δεν λέω τύπου «ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ». Στο περίπου. Είπε αυτό ακριβώς. Δείτε και το βίντεο διάολε:

H αλήθεια είναι πως μετά από αυτό, δύσκολα συνεχίζεις και στην υπόλοιπη ενδεκάδα. Δηλαδή δύσκολα ξεπερνάς την σύνδεση του Άαρον με τον Καγουάη. Αλλά οκ, η ζωή είναι γιομάτη από τέτοιες δύσκολες στιγμές.

Στα άκρα λοιπόν της ομάδας της, η Μια βάζει τον Ραχίμ Στέρλινγκ στα δεξά γιατί τρέχει πολύ γρήγορα (σωστό και λογικό) και στα αριστερά τον Ντάνιελ Τζέημς την Μάνστε Γιουνάη, επειδή η Μια θέλει να μάθει αν ο ακραίος της ομάδας του Σόλσκιερ είναι 12 ετών. Επίσης σωστό, εγώ δεν τον κάνω μεγαλύτερο από 11.

Θέση-τρούπα, όπως λέμε δεκάρι, η Μια όχι μόνο έχει αλλά την έχει καπαρώσει για τον Φελίπε Άντερσον της αγαπημένης της Γουεστ Χαμ, όχι μονο επειδή είναι Γουεστ Χαμ αλλά και γιατί σύμφωνα με την ίδια είναι ο καλύτερος παίκτης της κατηγορίας.

Άρα. Η σπονδυλική στήλη της ομάδος έχει Άαρον Μόοη και Φελίπε Άντερσον. Α ναι. Και αριστερό μπακ τον Ντέκλαν Ράης, αλλά οκ, σπονδυλική στήλη είπαμε.

Ίσως να παρατηρήσατε ότι δεν ανέφερα τους επιθετικούς της ομάδας. Με Χάρι Κέην και Μοχάμεντ Σαλάχ μπροστά τι ακριβώς να πούμε; Τίμιες και λίγο βαρετές επιλογές. Μας χάλασε όλη την μαγεία που είχε φτιάξει μέχρι εκείνο το σημείο.

Έστω και με το ξενέρωτο δίδυμο μπροστά πάντως, η ομάδα της Μια είναι υπέροχη. Είναι παντελώς άκυρη, με απόλυτα δυσλειτουργικό σχήμα ΚΑΙ ΜΕ ΑΑΡΟΝ ΜΟΟΗ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΓΟΥΑΗ ΛΕΝΑΡΝΤ.

Αυτό ακριβώς, ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.

Υ.Γ. Ναι, ξέρω ότι άργησα να ασχοληθώ με αυτό το θέμα και ότι έχουν περάσει μέρες από τότε που το ανέβασε η Μια, αλλά είμαι γέρος πλέον και ξεχνάω. ΑΦΗΚΕΤΕ ΜΕ.

TAGS ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ