ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Καρλέουσα - Βράνιες: Round 2. Fight.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος αφήνει στην άκρη το αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ασχολείται με τον 2ο γύρο του... fight μεταξύ της Καρλέουσα(ς) και του Βράνιες. Αυτό ακριβώς, τιποτάλλο.

Μια σοβαρή στήλη του αθλητικού διαδιχτύου, μετά από ένα σαββατοκύριακο τίγκα στην αγωνιστική δράση θα καταπιανόταν με ΚΑΤΙ που προέκυψε από αυτήν. Την δράση εννοάω, την αγωνιστική.

Είχαμε εμφάνιση ΡΕΚΟΡ της Λέστερ του Μπρένταν του Ρότζερς, είχαμε Λίβερπουλ να κερδάει Τότεναμ με ανατρόπα, είχαμε μέχρι και ντέρμπι ελληνικό με Ολυμπιακό και ΑΕΚ ΜΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΠΕΡΚΕΣ. Δηλαδής, όρεξη να έχεις να ασχολιέσαι με αγωνιστικά δρώμενα.

Δυστυχώς για μένα ως συντάκτη και ακόμα δυστυχότερα για τους δύο, άντε τρεις αναγνώστες μου όμως, αυτή η στήλη έχει καλύτερα ή πιο σωστά, γραφικότερα πράγματα να κάμει. Και εξηγάω αμέσως.

Η στήλη λοιπόν καταπιάνεται σήμερα με την επίκαιρη σοσιαλ-μηντιακή τοποθέτηση της Γελένας της Καρλέουσας, της συγκλονιστικής εκείνης ποπ περσόνας που συνδέθηκε στενά και κουτσομπολικά με τον κενδρικό αμυντικό της ΑΕΚ (και εξαίρετο νέο σε ένα γενικότερο επίπεδο) Όγκνεν Βράνιες. Σημειώνω δε ότι το επίσημο προφίλ της Καρλέουσας στο ίνσταγκραμ, είναι το περίφημο Karleusastar, το οποίο λέγεται έτσι μην γίνει καμία παρεξήγηση και τηνε περάσουν για κάποια απλή, πτωχιά Καρλέουσα και ουχί την γνωστή, πλούσια και διάσημη Καρλέουσα.

Αποφάσισε να πάρει θέση λεπόν η Καρλέουσα, γιατί μπλέχτηκε εψές το βράδυ το όνομά της, στην διαμάχη των φίλων του Ολυμπιακού με τον Βράνιες, μιας και οι πρώτοι εκρέμασαν πανό που τήνε βρίζονε την Καρλέουσα και ο Βράνιες απάντησε στα σοσιαμύδια βρίζοντας τους φίλους του Ολυμπιακού.

"Εγώ που λέτε", είπε με ινσταγκραμικό στόρι τσίλικο η Καρλέουσα, "δεν ξέρω κανέναν κύριο Βρανιες, ουδέποτε είχα σχέση μαζί του και τώρα κυνηγάω δικαστικά και μοβόρικα όλους όσοι έλεγαν τέτοια πράματα στα μύδια. Αρκετή λάμψη πήρατε μέσω εμού όλοι εσείς οι τιποτένιοι". Έτσι τα λέει στο ελεύθερο μεταφραστικό η Καρλέουσα και κάπου εκεί ξεχνάς και το ντέρμπι και όλα. Διατί εδώ διαβάζομε πως η Μαντόνα της Σερβίας σαναλέμε, αρνείται τον Βράνιες ΙΝ ΧΙΖ ΦΕΗΣ, παρά το γεγονός ότι είχαν κυκλοφορήσει τότες ένας σκασμός μεσάτζια κινητού και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΙ που αποδεικνύουν πως όχι μόνο είχανε σχέση τα δύο πιτσούνια, αλλά και πως υπήρχε άσβεστο πάθος και τράβηγμα φλεγόμενο.

Στα δε προσωπικά αγαπημένα της στήλης, ήταν αυτό το ΥΠΕΡΟΧΟ που είχε βγει και έλεγε πως έσκαγε ο Βράνιες στο σπίτι της Καρλέουσας δια να βγάλονε οι δύο τους τα μάτια των, τόνε βλέπανε τα παιδιά της, ρωτάγανε "ΜΑΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ" και η Καρλέουσα η σταρ απανδούσε "Α ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΡΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ". Ίσως μέσα στις 10 καλύτερες δικαιολογίες όλων των εποχών πίσω από το "ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ", "ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΙΛΟΣ/ΦΙΛΗ ΜΟΥ" και το πολύ δυνατό "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ, ΕΓΩ ΣΕ ΕΧΩ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ, ΙΣΩΣ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΒΛΕΠΕΣ, Ο/Η ΤΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΡΕΦΟΣ/ΞΑΔΡΕΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΗΣ ΓΙΟΓΚΑΣ".

Και μένει τώρα ο Βράνιες να σκέπτεται "μα καλά, τότε εγώ τι κάθομαι και τσακώνομαι με τους φίλοι του Ολυμπιακού; Δεν τους στέλνω κανένα μεσάτζιο στο μέσετζουερ να πάμε για καμιά μπύρα, καμιά ζεστή σοκολάτα;". Εκτός και αν το πάρει ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ, ξεχάσει τους φίλοι του Ολυμπιακού και ξεκινήσει δεύτερο γύρο ιντερνετικού τσακωμού με την Καρλέουσα, διότι όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, την προηγούμενη φορά που τον αρνήθηκε η κιουρία, ο Βράνιες μόνο σειρά ερωτικών ταινίων δεν έβγανε για να αποδείξει την σχέση των. Τι μηνύματα στο κινητό έδωνε, τι φωτογραφίαι που του είχε στείλει, τι ντοκουμέντα κάθε είδους, μόνο την Αγγελική Νικολούλη δεν έβανε στο κόλπο.

Αν ρωτάτε εμάς, ή εμένανε τέλος πάντων, το ιδανικό θα ήταν να ξεκινήσει ΔΕΥΤΕΡΟΣ γύρος διαμάχης των δύο πλευρών, γιατί καλή και η μπάλα, καλά και τα ντέρμπι αλλά άλλη γοητεία έχει ένα μαλλιοτράβηγμα τρικούβερτο όπου τίποτα δεν μένει κρυφό και όλα γίνονται "ΟΠΑ" στον βωμό της προσωπικής δικαίωσης.

Στην τελική να σας πω κάτι; Όχι, να σας πω; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΛΕΟΥΣΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΛΕΟΥΣΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΡΑΝΙΕΣ; Σιγά κυρία τέτοια μου, ένα πανό σκώσανε οι άθρωποι και απάνδησε μοναχός του ο άλλος, δεν σας ανάγκασαν να βγάνετε και διετή συνδρομή στο (κατά τα λοιπά εξαιρετικό περιοδικό) Άλογο-Σπορ και Θέαμα.

Δεν σας έχομε ανάγκη στο μετα-ντερμπικό μαλλιοτράβηγμα κύρα τέτοια μου. Μποράμε και μόνοι μας.

Αυτό ακριβώς, τιποτάλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ΑΕΚ είναι ο... Ταλαιπωριακός
Η ΑΕΚ πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη
Το πραγματικό πάρτι στήθηκε στο "Καραϊσκάκη"
Ο "καυτός" Νοέμβρης Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη
TAGS ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ