ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Έλα από το σπίτι μου αν σου βαστάει

In this Jan. 18, 2015 photo Donald 'Cowboy' Cerrone is seen after a fight at UFC Fight Night in Boston. Cerrone is set for the fight of his MMA career when he takes on Conor McGregor in the main event of UFC 246 in January in Las Vegas. Cerrone is UFCs record-holder for most victories and finishes. But hes never won a UFC championship and never fought in a fight with this much hype. (AP Photo/Gregory Payan)
In this Jan. 18, 2015 photo Donald 'Cowboy' Cerrone is seen after a fight at UFC Fight Night in Boston. Cerrone is set for the fight of his MMA career when he takes on Conor McGregor in the main event of UFC 246 in January in Las Vegas. Cerrone is UFCs record-holder for most victories and finishes. But hes never won a UFC championship and never fought in a fight with this much hype. (AP Photo/Gregory Payan) AP PHOTO/GREGORY PAYAN

Ο βετεράνος μαχητής του UFC, Ντόναλντ Σερόνι έδωσε την κατάλληλη απάντηση στους μάγκες του πληκτρολογίου που του την "έπεσαν" όταν έπεσε κάπως ο καπνός της ήττας του στα χέρια του Κόνορ Μαγκρέγκορ στο UFC 246. Γράφει ο Μάκης Παπασημακόπουλος.

Λίγα πράγματα είναι πιο εκνευριστικά από τους παλικαράδες του πληκτρολογίου. Τους τύπους εκείνους δηλαδή που πίσω από την ασφάλεια ενός υπολογιστή λένε το μακρύ τους και το κοντό τους άκρως επιθετικά, κουνώντας το δάχτυλο και ευχόμενοι αρρώστιαι, θανάτους, σπασίματα και λοιπές ομορφιές, αγνοώντας συνήθως το χάλι τους το μαύρο, ή πολύ πιθανόν επειδή το γνωρίζουν πολύ καλά και κάπως πρέπει το φιλτράρουν εσωτερικώς.

Οπότε σου λένε, είμαι ένα μαύρο χάλι, φίλους δεν έχω, σελέμπριτι στάτους δεν έχω, θα βρίσω και θα την πω σε όποιον έχει ίσκιο και ακόμα καλύτερα, θα βρίσω και θα την πω σε ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΘΡΩΠΟΙ για να φανώ νταής και καμπόσος.

Συνήθως τον σκοπό τους τον πετυχαίνουν. Όλο και κάποιος θα αντιδράσει, όλο και κάποιος θα πει "ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΡΕ" και από εκεί και πέρα ο ιντερνετικός διάλογος καταβαίνει στο επίπεδό τους, εκεί που σε 4-5 σχόλια από την ώρα που εκφράζουν την ηλίθια γνώμη τους τα πάντα αφορούν τις μάνες, τους πατεράδες και τις σεξουαλικές δραστηριότητες του καθενός.

Ωραία πράματα δηλαδή.

Υπάρχουν όμως και κάποιες υπέροχες στιγμές που φαντάζουν ως ηδονικές εξαιρέσεις.

Μια τέτοια ήταν και αυτή που έλαβε χώρα στο Instagram του Ντόναλντ Σερόνι, του βετεράνου μαχητή του UFC , όταν έπεσε κάπως ο καπνός της ήττας του στα χέρια του Κόνορ Μαγκρέγκορ στο UFC 246.

O σε γενικές γραμμές ευγενικός και πάντα πρόσχαρος Σερόνι, φάνηκε να μην επηρεάζεται από την ήττα από τις πρώτες κιόλας στιγμές, μετά το τέλος του αγώνα του με τον Ιρλανδό.

Συμβαίνουν αυτά, η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αυτό έλειπε κιόλας. Ως αθλητής που έχει φάει το MMA με το κουτάλι και πάντα κάνει το καλύτερο που μπορεί, ο Σερόνι έχει φιλτράρει εδώ και καιρό την ήττα ως αναγκαίο κακό στην πορεία κάθε αθλητή του χώρου του. Άρα κι αυτός δεν θα μπορούσε να μείνει απόξω.

Οι παλικαράδες του διαδικτύου όμως δεν καλύπτονται από τέτοια. Ξέρουν καλύτερα από έναν βετεράνο αθλητή, θα τα έκαναν όλα καλύτερα, έστω και αν δεν έχουν περάσει ούτε απόξω από οκτάγωνο. Έκανα καράτε μικρός εγώ και ξέρω, τέτοια πράματα, στο στρητ φάητερ δίκαζα, στο τέκεν ήμουν ΛΟΡΔΟΣ.

Ένας τέτοιος, ο χρήστης Timmuts με το όνομα, δεν μπορεί να κρατήσει την μπούρδα του μέσα στο κεφάλι του και την αμολάει στο Instagram προφίλ του Σερόνι:

"Ίσως είναι καλή ιδέα να ξεκινήσεις μια καινούργια καριέρα. Να οδηγάς snowmobiles για παράδειγμα γιατί ξεκάθαρα το να παλεύεις δεν είναι για σένα".

Κλασσικός αγόραρος που κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιό του δηλαδής. ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Ο Σερόνι όμως του απαντάει με τρόπο που δεν αφήνει πολλές επιλογές στον ήρωα της οθόνης. Διότι καλός χρυσός ο Σερόνι, καλό παιδί και ευγενικό, αλλά στην τελική οκταγωνάκιας είναι το παλικάρι, δεν είναι και για χόρταση η ευγένειά του.

Του απαντάει λοιπόν στο τσάκα-τσάκα:

"Κάτσε να σου πω καλύτερα που μένω", λέει στον λεβέντη μας και του δίνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ την διεύθυνσή του. "Έλα στο ράντζο μου και δοκίμασε την τύχη σου με κάποιον που δεν μπορεί να παλέψει. Θα σου αφήσω την πόρτα ανοιχτή ναι; Αλλά ουσιαστικά το μόνο που είσαι είναι ένας φοβισμένος φλώρος που λέει πολλά στο Instagram, οπότε εμφανίσου εσύ και ας δούμε τι σόι άντρας είσαι".

Θα πει κάποιος: μα καλά, μεγάλος άθρωπος, επαγγελματίας αθλητής και κάθεται και δίνει διευθύνσεις για ξύλο με τυχαίους πληκτρολογικούς νταήδες; Και ναι, ως ένα σημείο ένα δίκιο το δίνω σε αυτήν την άποψη.

Από την άλλη βέβαια, όσο το σκέφτομαι τείνω προς την μεριά μερικών τυχαίων εκφράσεων όπως το περίφημο "put your money where your mouth is" που δεν θέλει και πολύ εξήγηση.

Σημειώνουμε δε σε αυτό το σημείο, ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ο φίλος μας ο Timmuts δεν απήντησε στον τίμιο Σερόνι. Διότι τι να πει; Αν συνέχιζε με το ύφος με το οποίο ξεκίνησε θα έπρεπε να πάει το πράγμα αυτόματα: μην το συνεχίζουμε από μακριά, έλα από εδώ λεβένδη μο. Αν ζητούσε συγγνώμη θα ήταν όμως ένα επικό στραπάτσο.

Οπότε όπως κάθε παλικαράς που σέβεται το βρεγμένο του βρακί, εξαφανίζεται και σφυρίζει αδιάφορα.

Στις δε κουβένδες που κάνει με τους φίλοι του αργότερα, θα πει το περίφημο "καλά εντάξ, είναι επειδή είμαι πολύ ΜΠΙΖΙ ασούμε και δεν ήθελα να πάω στην φάρμα του και να τόνε δείρω μπροστά στο παιδί και την γυναίκα του. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΑ ΔΟΝΔΕΑ ΤΟΥ"

Στο οποίο σημείο κάποιος από τους φίλοι του θα έλεγε ένα μουρμουριστό "ναι καλα προφανώς ξερωγω, ποιος Σερόνες" και η ζωή θα συνεχιζόταν. Γιατί η ζωή είναι ωραία όταν είσαι ψηφιακός ΝΤΑΗΣ.

Αυτό ακριβώς, ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.

TAGS ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ