ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

ΑΕΛ - Τσουνάμι, σημειώσατε 1

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Παπασημάκοπουλος άρχισε να γράφει για τον Ζλάταν και την Χάμαρμπι, αλλά τον κέρδισε η ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον Ντέλετιτς. Ακολουθεί απολαυστικό το Αυτό ακριβώς ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.

Καμιά φορά δεν χρειάζεται να κάμεις πολλά. Καμιά φορά σε προλαβαίνουν οι εξελίξεις, η επικαιρότητα, τα καυτά νέα της ημέρας πως το λένε. Καμιά φορά έρχεται μια είδηση και σου λέει " άραξε, απλά ανέβασέ με και άσε με να κάμω φασούλα".

Κάτι τέτοιο έγινε σήμερα. Πάνω που ξεκίνησα να γράφω για τον Ζλάταν και την Χάμαρμπι, που ανακοίνωσε ο Ζλάταν (περίπου) την μεταγραφή του εκεί, αλλά από την Χάμαρμπι είπαν " δεν ξέρουμε κάτι, ή μάλλον κάτι ξέρουμε, αλλά δεν λέμε γιατί είπαμε στον Ζλάταν να μην το πει, αλλά οκ Ζλάταν είναι αυτός τώρα τι να τόνε κάνομε", φθάνει στα ματάκια μου τα ελαφρώς γκαβά παρά το λέηζερ πριν από κάποια χρόνια μια ανακοίνωση όνειρο και σταθιμός που έλεγε και ο θείος μου.

Για να σας βάλω λίγο στο κόλπο και για να βγάλετε ένα κάποιο νόημα, δεν αποτελεί μυστικό πως η ΑΕΚ με την Λάρισα (την ομάδα ουχί ολάκερη την πόλη) δεν τα πάνε και πολύ καλά. Μελισσανίδης και Κούγιας έχουν μια σχετική αντιπάθεια για λόγους που δεν έχει νόημα αυτήν την στιγμή να εξετάσομε και σε κάποια φάση αυτή η αντιπάθεια έγινε εντονότερη διατί η ΑΕΚ "άρπαξε" τον Μίλος τον Ντέλετιτς από την ΑΕΛ φούσου (FC για τους σπουδαγμένους).

Ο Ντέλετιτς ντωμεταξύ φεύγοντας από την ΑΕΛ άφησε και κάτι τους ανοιχτοί λογαριασμοί και για να μην σας τα πολυλογώ, το σήριαλ σήμερα έλαβε τέλος (μάλλον), καθώς η ομάς της ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση που λέει πως τον εξόφλησε και πως αυτά είχαμε να πούμε και γεια σας.

Εντούτοις. ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ. Τι σόι ανακοίνωση θα ήταν με τέτοιο μπακράου ανάμεσα στις δύο ομάδες αν έμενε απλά σε αυτά που ανέφερα. Θα ήταν μα πολύ ξενέρωτη ανακοίνωση είναι η απάντηση και αυτή η στήλη δεν θα ασχολιόταν με μια τέτοια.

Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μια ανακοίνωση όνειρο. Μια ανακοίνωση που μας έρχεται κατευθείας και απευθείαν από τους καταρράκτες του Νιαγάρα, μια ανακοίνωση που ξεκινάει με πέμπτη σε κατηφόρα, μια ανακοίνωση που αν μπορούσε θα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στο " Δύναμη 10 από το Ναβαρόνε".

Μην χάνουμε παραπάνω χρόνο:

Αμέσως μετά " Η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως κάνει πάντοτε, με τους ποδοσφαιριστές που δεν ήθελε να κρατήσει στο ρόστερ της και οι οποίοι αρνούνταν να λύσουν τα συμβόλαια και με ποδοσφαιριστές που έδιωξε από τα αποδυτήρια για διαφόρους λόγους πριν τη λήξη του συμβολαίου τους (πχ Λαγός, Τριποτσέρης, Ντέλετιτς και άλλοι) και οι οποίοι προσφεύγουν στα αρμόδια όργανα αντί να λύσουν το συμβόλαιο τους αφού δεν θα εργάζονται πλέον στην ΑΕΛ, εξόφλησε και τον μεγάλο παίκτη που θα έδινε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ Ντέλετιτς τα χρήματα τα οποία ουδέποτε εργάστηκε, αφού απομακρύνθηκε από τον Φεβρουάριο του 2019, ο οποίος βέβαια ουδέποτε βοήθησε την ΑΕΚ, ούτε πρόκειται να τη βοηθήσει, δικαιώνοντας τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, αλλά ήταν πρωταγωνιστής στο γνωστό πάρτι του Βράνιες, που δυσφήμισε την ιστορία της ΑΕΚ, ικανοποιώντας οπωσδήποτε τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Μελισσανίδη που έσπευσαν να τον αποκτήσουν στα 26 του χρόνια, βεβαίως δωρεάν χωρίς να πληρώσουν την ΑΕΛ ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, όχι λόγω της ποδοσφαιρικής του αξίας, αλλά για να κάνουν κακό στην ΑΕΛ λόγω της εχθρότητας με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια και για να τον δώσουν δανεικό πιθανότατα στη Λαμία τα Χριστούγεννα (εκτός αν τον δώσουν στην Κύπρο για λόγους εντυπώσεων)".

Ακολουθούν άλλες δύο παράγραφοι, αλλά πρώτον είναι μικρές και δεύτερες δεν έχουν την ορμή και την ηφαιστειακή ενέργεια αν μου επιτρέπετε του παραπάνω ανακοινωσιακού έπους.

Διότι να σας πω. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας. Ξαναδιαβάστε την. Αλλά όπως πρέπει να διαβαστεί. Όπως συντάχθηκε. Με μια ανάσα. Από το πρώτο γράμμα μέχρι το τελευταίο είναι μονοκοπανιά. Δεν ξοδεύει άσκοπο χρόνο σε τελείες, σε τελειώνω-μια-πρόταση-αρχίζω-την-επόμενη. Είναι νον-στοπ. Πολυβολικό. Είναι ο Κώστας Πρέκκας στην στιγμή του " ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ", ο Ρόκι όταν κάνει την αντεπίθεσή του στο Ρόκι ΙΙΙ, ο Στήβεν Σηγκάλ σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΣΗΓΚΑΛ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ, είναι το τσουνάμι στην Φουκουσίμα, είναι αν θέλετε και κάτι πιο ελληνικό, το ξημέρωμα του Γηρυόνη την Δευτέρα, ή αν θέλετε κάτι όχι ελληνικό ο Μπρουζλί με τον Μπομπ Γουόλ στο Έντερ δε Ντράγκον (ακόμα ψάχνουμε να δούμε γιατί εμείς το μεταφράσαμε ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ).

Είναι ένα μικρό ανακοινωσιακό ΕΠΟΣ. Και ως τέτοιο οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε και να το αποθεώσουμε.

Αυτό ακριβώς ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.

TAGS ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ