GAMES

Xbox Arena Festival: Ολοκληρώθηκε το Premium Gaming event του καλοκαιριού!

Xbox Arena Festival: Ολοκληρώθηκε το Premium Gaming event του καλοκαιριού!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό Xbox Arena Festival by Vodafone, το πιο Premium Gaming και Digital Lifestyle event της χώρας, το οποίο διοργανώθηκε για 4η σερί χρονιά στο Gazi Music Hall.

Στην arena του Gazi Music Hall φιλοξενήθηκε η πιο πλήρης έκθεση gaming και τεχνολογίας της φετινής χρονιάς. Για ακόμα ένα καλοκαίρι, το Xbox Arena Festival Sponsored by Vodafone πρόσφερε μία super περιπλάνηση στον μαγικό κόσμο του gaming και του digital lifestyle.

Και μιλώντας για gaming, δεν θα μπορούσε να λείπει η Vodafone, ώστε να χαρίσει σε όλους μία lag free εμπειρία μέσα από το fiber δίκτυο της.

Από τις 9 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, εκατοντάδες κόσμου έπαιξε με τις... ώρες σε 100 Xbox One S, Xbox One X και 64 πανίσχυρα Gaming PCs στα εντυπωσιακά LG Gaming Monitors, να περιπλανηθείς στη Fanzone του event, στα #PlayFaster booths της Vodafone, της OMEN by HP, της Lenovo, της Dell, της Asus, της LG και του Κωτσόβολου, να ενημερωθείς για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το gaming και την τεχνολογία.

Xbox Arena Festival: Ολοκληρώθηκε το Premium Gaming event του καλοκαιριού!

Εκτός από όλα τα παραπάνω, γελάσαμε με Stand Up Comedy, απολαύσαμε το διαγωνισμό Lenovo Cosplay, παρακολουθήσαμε happenings με YouTubers και να αναμετρηθήκαμε με διάσημους Gamers.

Όπου και να κοίταζες, σου κέντριζε το ενδιαφέρον. Μεγάλες οθόνες όπου gamers έπαιζαν το αγαπημένο τους video game, δυνατή μουσική και χαρούμενα πρόσωπα.

Το μεγάλο event πρόσφερε δώρα συνολικής αξίας 55.000 ευρώ (!) στους τυχερούς gamers που δήλωσαν συμμετοχή και επιβραβεύτηκαν για αυτό.

Xbox Arena Festival: Ολοκληρώθηκε το Premium Gaming event του καλοκαιριού!

Όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι του μεγάλου event, αυτό ήταν το κάτι άλλο. Ο Μιχάλης Stavento στο Xbox Arena Festival Sponsored by Vodafone για να επιβεβαιώσει πως δεν υπάρχει nonstop gaming χωρίς δυνατή μουσική!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, πρόσφερε on stage μοναδικές hip hop στιγμές στο πιο Premium Gaming και Digital Lifestyle event της χώρας, κλείνοντας με τον πιο ιδανικό τρόπο μία σπουδαία ημέρα για το gaming στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα.

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ