THE SPORTS ECONOMIST

Ταξιδεύει για την Αγγλία ο Σκάρπα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα πανηγυρίζει το γκολ με την Παλμέιρας στο Copa Libertadores
Ο Γκουστάβο Σκάρπα πανηγυρίζει το γκολ με την Παλμέιρας στο Copa Libertadores © 2022 ANDRE PENNER / AP IMAGES

Στην Αγγλία αναμένεται τις επόμενες ώρες ο Γκουστάβο Σκάρπα για την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το ταξίδι για το Νότιγχαμ ξεκίνησε ο Γκουστάβο Σκάρπα. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος, κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Brazileirao στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες, αναμένεται εντός της ημέρας στην Αγγλία, ώστε να ολοκληρώσει και το τελευταίο στάδιο της καλοκαιρινής του συμφωνίας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Συμφωνία που προβλέπει συμβόλαιο 3,5 χρόνων με συνολικές απολαβές 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Βάσει των όσων προκύπτουν από την πατρίδα του Σκάρπα, εντός του σαββατοκύριακου, αφού ολοκληρωθεί ο καθιερωμένος ιατρικός έλεγχος θα ανακοινωθεί και επισήμως η απόκτησή του από τους "κόκκινους", κάτι που και ο ίδιος είχε προαναγγείλει με συνεχείς δημόσιες αναφορές του από την στιγμή που συμφώνησε - όπως είχε δικαίωμα να κάνει μπαίνοντας στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Παλμέιρας - με τη Φόρεστ.

Και πιθανότατα ακολούθως θα ταξιδέψει και στην Αθήνα, μιας και η ομάδα του Στιβ Κούπερ θα βρεθεί στην πρωτεύουσα από την Κυριακή (4/12) και για έξι μέρες στο πλαίσιο ενός μίνι προπονητικού καμπ με στόχο την προετοιμασία της για την επανέναρξη των υποχρεώσεων της στην Premier League.

Στο διάστημα της παραμονής τους στην Αθήνα, οι "κόκκινοι" έχουν προγραμματίσει να δώσουν δύο φιλικά, ένα κεκλεισμένων των θυρών με τον Ατρόμητο στις 6 Δεκεμβρίου και ένα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης στις 10 Δεκεμβρίου.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ