SPORTS & GOSSIP

Σεξ πάρτι στο Μεξικό με οκτώ παίκτες της εθνικής και τριάντα πόρνες πολυτελείας!

The Mexico national team poses for a group photo prior to a friendly soccer match against Scotland at Azteca Stadium in Mexico City, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
The Mexico national team poses for a group photo prior to a friendly soccer match against Scotland at Azteca Stadium in Mexico City, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP

Οκτώ παίκτες της εθνικής Μεξικού, μεταξύ των οποίων τα αδέλφια Ντος Σάντος, οι Οτσόα, Ερέρα και Χιμένες - πέρασαν τη νύχτα μετά το φιλικό κόντρα στη Σκωτία με 30 πόρνες πολυτελείας.

Η εθνική Μεξικού νίκησε 1-0 την αντίστοιχη της Σκωτίας σε φιλική αναμέτρηση στο "Estadio Azteca" κι οκτώ διεθνείς της "τρι" πέρασαν το βράδυ που ακολούθησε με 30 πόρνες πολυτελείας σύμφωνα με το περιοδικό "TV Notas".

Οι Γκιγιέρμο Οτσόα, τα αδέλφια (Χόναταν και Χιοβάνι) Ντος Σάντος, Μάρκο Φαμπιάν, Κάρλος Σαλσέδο, Έκτορ Ερέρα, Ραούλ Χιμένες και Χεσούς Γκαγιάρδο, "προετοιμάστηκαν" για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο σε βίλα στο Λας Λόμας ντε Τσαπουλτεπέκ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Μεξικού, Χουάν Κάρλος Οσόριο, είχε δώσει ρεπό την επομένη στους παίκτες του για να περάσουν την ημέρα με τις οικογένειές τους (το φιλικό με τη Σκωτία ήταν το τελευταίο προετοιμασίας επί μεξικανικού εδάφους), ωστόσο οι οκτώ προαναφερθέντες επέλεξαν... εκλεκτή συντροφιά.

Σεξ πάρτι στο Μεξικό με οκτώ παίκτες της εθνικής και τριάντα πόρνες πολυτελείας!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρώτη σελίδα του περιοδικού: "Το αληθινό κατευόδιο της τρικολόρ".

Ο Χόναταν Ντος Σάντος ωστόσο, έχει... προϋπηρεσία σε αυτό το θέμα. Το 2011, έφυγε από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η εθνική ομάδας της χώρας τους ενόψει της προετοιμασίας της για το Copa America για να περάσει νύχτα με πόρνη πολυτελείας σε ξενοδοχείο του Κίτο, στο Εκουαδόρ.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ