VIRAL

Μάικλ Τζόρνταν: Τα πιο εντυπωσιακά τατουάζ για τον "Air"

Μάικλ Τζόρνταν: Τα πιο εντυπωσιακά τατουάζ για τον "Air"

Ο Μάικλ Τζόρνταν αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς. Όχι μόνο για αθλητές, αλλά και για απλό κόσμο, ο οποίος θέλησε να τον αποτυπώσει στο κορμί του με τατουάζ. Δείτε τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Στιβ Μπούτσερ, ενός εκ των κορυφαίων tattoo artist του κόσμου.

Το "The Last Dance" επανέφερε τον Μάικλ Τζόρνταν ως πρώτο θέμα του παγκόσμιου αθλητισμού. Όχι ότι έπαψε ποτέ να... πουλάει, αλλά η προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων του ντοκιμαντέρ που αφορούν στην τελευταία του σεζόν με τους Σικάγο Μπουλς -ειδικά εν μέσω κορονοϊού- αποτέλεσε την κατάλληλη ευκαιρία για να αποτελέσει ξανά το πρώτο θέμα συζήτησης.

Αυτά που έχουν γραφτεί για τον "Air" τις τελευταίες ώρες, οπότε και δόθηκαν στη δημοσιότητα τα δύο πρώτα επεισόδια, είναι πολλά. Αυτά που θα γραφτούν ακόμη περισσότερα. Εν προκειμένω, το "The Last Dance" είναι μια πολύ καλή αφορμή για να απολαύσουμε μερικές από τις κορυφαίες δημιουργίες, με θέμα τον Μάικλ Τζόρνταν. Δημιουργίες που αποτυπώνονται στο ανθρώπινο δέρμα. Δείτε τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Στιβ Μπούτσερ, ενός εκ των κορυφαίων tattoo artist του πλανήτη, για τον "Air".





















TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ