GAMES

Ήρθε η ώρα να φέρεις τα Virtual Sports στα "μέτρα" σου

Ήρθε η ώρα να φέρεις τα Virtual Sports στα "μέτρα" σου

Τα Virtual Games έγιναν μέρος της στοιχηματικής καθημερινότητάς σου και η Stoiximan απογειώνει την εμπειρία σου με on demand παιχνίδι κάθε στιγμή!

Τα Virtual Sports έχουν μπει στη ζωή όλων εδώ και μερικούς μήνες, αλλά η περίοδος της καραντίνας ήταν αυτή που τα εκτόξευσε στη συνείδηση και την προτίμηση όλων. Δεν υπήρχαν άλλωστε κι εναλλακτικές επιλογές. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, αυτό το "κύμα" δεν ήταν παροδικό, αλλά ήρθε για να μείνει. Κάτι σαν το ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, ένα πράγμα.

Κι επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, υπάρχουν πλέον τέτοιες δυνατότητες που βελτιώνουν σημαντικά την εμπειρία του παίκτη. Όσοι είναι μέλη της Stoiximan, μπορούν εδώ και μερικές ημέρες να απολαμβάνουν όλα όσα (καλά) προσφέρει η Leap Gaming.

Τι είναι αυτό; Η δυνατότητα να κάνεις μια σειρά από ενέργειες, για να δεις και να ποντάρεις σε αυτό που θες. Από επιλογή αγώνα μέχρι παράλειψη σκηνών, κι από απευθείας μετάβαση στο αποτέλεσμα μέχρι ό,τι εσύ μπορείς να φανταστείς.

Ουσιαστικά, πρόκειται για το επόμενο βήμα στην "on demand" διασκέδαση, ένα twist που 'απογειώνει' την εμπειρία των virtual games. Εκτός λοιπόν από όλα τα υπόλοιπα που μπορούσες να απολαύσεις on demand, τώρα μπορείς να κάνεις το ίδιο και με τα Virtual Games, ορίζοντας το παιχνίδι όπως ακριβώς το θες.

Η εμπειρία δεν είναι απλά καλύτερη, είναι -πάνω απ' όλα- ιδιαίτερη και σίγουρα δεν είναι βαρετή. Το κάθε άλλο. Στο ποδόσφαιρο, τις ιπποδρομίες, τις κυνοδρομίες, το speedway και την ποδηλασία η δράση είναι καταιγιστική. Κι ο τρόπος να "μπεις" σε αυτή; Πολύ απλός.

Επιλέγεις το "Virtuals" στην κεντρική σελίδα της Stoiximan κι από εκεί το "Virtual Games". Και το παιχνίδι ξεκινά, όπως το θέλεις εσύ! Αγώνες ποδοσφαίρου on-demand με εικονικές ομάδες κορυφαίων πρωταθλημάτων είναι διαθέσιμοι όλη την ημέρα με αγορές όπως "Τελικό Αποτέλεσμα", "Γκολ Over/Under", "Ακριβές Σκορ" και "Συνολικά Γκολ", στατιστικά για τους δύο αντιπάλους προτού ξεκινήσει ο αγώνας, replay στις φάσεις που αξίζει να ξαναδείς και αναλυτικό πίνακα με τα αποτελέσματα των αγορών, μετά το σφύριγμα της λήξης.

Ήρθε η ώρα να φέρεις τα Virtual Sports στα "μέτρα" σου

Το ακόμη καλύτερο; Το ελέγχεις σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορείς παρά να το απολαύσεις. Για παράδειγμα: Μπορείς να αλλάξεις ομάδες σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, έως ότου βρεις το... δίδυμο που σου αρέσει και σε ιντριγκάρει για να στοιχηματίσεις. Κι ακολούθως να παραλείψεις όσες σκηνές εσύ θέλεις, ή ακόμη και να οδηγηθείς απευθείας στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Χωρίς να χάνεις χρόνο ή να είσαι υποχρεωμένος να περιμένεις. Απλά και γρήγορα.

Όπως κατάλαβες, ο τρόπος και η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Το... instant γίνεται μέρος της εμπειρίας σου και την απογειώνει.

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ