ΣΤΗΛΕΣ

Εγκώμια Αλέξανδρου Νικολαΐδη για Ντέιβιντ Μπλατ

Εγκώμια Αλέξανδρου Νικολαΐδη για Ντέιβιντ Μπλατ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έπλεξε το εγκώμιο του Ντέιβιντ Μπλατ για την ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με την Μπασκόνια στη Βιτόρια.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Μπόγρη στην ομιλία που έδωσε στα αποδυτήρια στους παίκτες μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια στην δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague. Η ομιλία του Αμερικανοϊσραηλινού κόουτς, στάθηκε αφορμή για να τον εγκωμιάσει ο Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

"Να ήμουν παίκτης μπάσκετ και να έχω προπονητή τον Μπλάτ, να πέφτω σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι με τα μούτρα στο παρκέ για μια μπάλα μόνο και μόνο για να μου πει 'Good job'", ανέφερε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο twitter, όπου πολύ συχνά σχολιάζει τα τεκταινόμενα, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία.

" Ο Γιώργος δεν έχει παίξει όλο τον χρόνο. Και του έλεγα κάθε μέρα: 'Γιώργο θα παίξεις, θα παίξεις'. Και έπαιξε και μπήκε μέσα και έκανε 3-4 τεράστια plays. Γιώργο αυτό είναι σπουδαίο. Για αυτό είναι οι ομάδες. Για αυτό πρόκειται..."είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην ομιλία του προς τους παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ